Samick, szívtad! Mehet az epertorta picipamacsnak!! ;-)
látom nehéz megérteni. nem áll a padlón, a padló nem ott kezdődik.
Fél lábbal áll a padlón, és megpróbál valahogy elhelyezkedni a korláton a csávesz. Amúgy meg festett a padló. De hogy ezen mit kell ennyit vitatkozni? Az ötletet értékelve: gonosz. De ha fényesre van suvickolva az alja, akkor látszik a tükörkép (halványan), és akkor már nem is olyan félelmetes (ezért rossz az üveg).
Samick: pedig ez ráült, nincs lent a lába a padlón
Jók lehetnek az először arra járók reakció, mielőtt belépnek. Nagy lehet az előzékenység: "Menj csak előre!" :)
Csak halkan jegyzem meg, hogy aki szerint nincs alja, nézze meg, ott van kétoldalt az ajtó és lent az alu léc is. Aki látott már liftet, érti. :)
korea mellesleg sztem nincs alja.haname kapaszkodik. megneznem mikor tusszentenie kell.. :) vmire allergias lenne. es ugy jon aki ahogy be.fogta a korlatot..
Jujj, ez nagyon durva...jelzem nekem a mániám mindig beletapogni a leftbe..nem tudom miért, talán sok(k) liftbalesetről hallani ...és utána lépek csak be ! Hogy mi lesz , ha egyszer velem szakad le az már más théma.. Mindenesetre ez brutál is rossz vicc, alias GONOSZ !!!
Picimacs ha rá tudsz ülni egy ilyen korlátra ami kb 2 centire van a faltól akkor kapsz egy nagy epertortát! :) Amúgy a poén a képen az, hogy a pirospólós srácon női cipő van!
Szvsz japán lehet, de nem vagyok benne biztos. Nagyot néznék nyílna az ajtó...hátha még a többiek szívbaj nélkül rálépnek! :)
biztos rá graffitizték. a vicclap.hu-n nem egy térbeli graffitis kép van
Ez csak akkor volna cikis, ha becsukódna a liftajtó...és ha mondjuk a 8.emelten lennél...
hú én eygszer olvastam egy könyvet, amibe' az volt, hogy egy bérgyilkos úgy végzett a pasassal, hogy a liftet elvontatta máshova, egy másik emelethez, és egy hologramot vetített a helyére. és mikor jött az áldozat kinyílt az ajtó, és lazán belépett a semmibe, szal érted, a hologramon átesett, és mire felfogta volna mi van vele már meg is halt. na az tök faja volt :)
ez negyon állat! ilyen nekem is kell!
Megnézném élőben is, szerintem vagy tényleg üveg az alja, vagy csak ilyenre van festeve=D Vidra, nem áll semmin, és nem is nyomja ki magát. Rajta ül a kapaszkodón ( vagy korláton nevezd aminek akarod).