Feltehetően azt képzelte, hogy agysérültek is beállhatnak a mozgássérültek helyére.
mit szörnyülködtök ez biztos hogy egy tolószékes öregbácsié
hát a mútkor az egyik áruhááz parkolójában hasonló kocsit büntetett meg a rendőr ugyan ezért
Hát persze... igen akinek ilyen verdára van pénze az SZA.RIK az ilyesmire
Sőt az is elképzelhető, hogy egy suttyó paraszt, aki protekciós az orvosoknál, és szerzett mozgássérült igazolványt... ismerek egyébként olyan embert akit lerokkantosítottak azért, mert valami vész volt a gyomrával... ez is megeshet.. de ez inkább egy tahóó csak szimpláán ... gradU: apropó dalok... trabanton szállni élvezet... valamint... száguldás porsche szerelem száguldás.... :D :P
és mi van ha tényleg mozgássérült??? vagy az már nem is lehet gazdag? lehet gazdag volt megsérült és átalakít egy ilyen kocsit..:D persze nem valőszinű de akár lehet is!;)
Vagy pár deci kromofágot. :) A rozsdás szög veszélyes.... Tudod, Charlienak van egy dala. ;)
azért ha valaki egy rozsdás szöget tart magánál erre a célra, az a tuti:)
A bevásárlókocsi visszavitele után a visszakapott 100-assal is.
egyébként butaság beállni ilyen helyre. egy tolókocsival nagyon könnyen meg lehet karcolni a fényezést, ha valaki nem figyel oda.
a suzukisok is megteszik. kicsi észhez nem kell nagy autó:)
Hát ez elég valószínű variáció. Megjegyzem tökmindegy hogy megvolt-e neki. A kérdés az, hogy nyomijelvénnyel tudja-e használni. Mert ha igen akkor nincs szüksége matricára az fix. De tudod mit? Én is mondok egy nagyon elképzelhetetlent: Lehet hogy csak oda állt a büdös parasztja a mozgássérültek helyére. Persze tudom, hogy ez sokkal valószínűtlenebb, de azért elképzelhető...
Akkor mondok, valami nagyon felfoghatatlant számotokra: Lehet megvette a verdát és utána lett valami baja, de tudja vezetni, mert autómata és nagyon szereti, akkor miért cserélné le???
velo, akkor ok. Mondjuk nem a 200 lovas kocsikra gondoltam, mert m3-as bmw-t pl nyugodtan vezethet bárki, az meg talán 300 is van, de egy Lambo az már más történet. TC-osok szerint van Ferrari amit a nagyijuk is elvezethet, de valahogy kétlem. Én még csak egy 'sza_ros' biturbó Porschéban ültem, de abba fix hogy nem száll be senki még gerincsérvvel se. Max vesekővel, de azt rögtön meg is gyógyítja az első gázadás... :)
Korábban lesuttyóztam Zsiványt, amiért sorry! Nem neki szólt, hanem Wotan-nak!
Ezt miből állapítottad meg? Ha látsz egy képet, amin van mondjuk egy NL-es felségjelzésű autó, az nem lehet pl. Magyarországon?
ebben kizárólag az a meglepő számomra, hogy nem nálunk készült a kép
mellesleg énis elitélem azokat akik nem jogosan parkolnak ilyen helyen órákig, főleg úgy ha van még máshol is parkolóhely...