Így is elég boldog lesz ez a nap , nem kellesz még te is!
Szerintem is összevágták! De az is lehet,hogy előre látja a sorsát a csaj
Oszama Bin Láden, lehet hogy én rossz megfigyekö vagyok, de, miért is?
Ezt szépen meg ügyesen bevágták,csak nézzétek meg jobban!!
a nők is finganak, csak az se nem büdös, se nem hangos, csak egy szellő ( de ha hangos meg büdös, azt senki sem látja vagy helje, mert addig félrevonulnak)
Harimata: Végül is... Távolság kérdése az egész. :) Siminor: "Hát lehet h én nő vagyok" De bizonytalan vagy benne. :)
Harimata: nincs ebben semmi perverzió. én arra gondoltam, hogy a vőlegény "focistavok okosabbvok" és kell neki a szurkolás a megfelelő sportteljesítményhez. te milyen perverzióra gondoltál?;) mindkét: rosszul tudod, nem finganak.
Su:a nők is finganak. Még a szépek is :)
gradU: Esküvő után már nem biztos, hogy olyan fontos az anyóssal a jó viszony. :) Su: Én ennyire nem gondoltam perverz dologra, csak arra, hogy esetleg az anyósa ellenezhette a fia választását, az meg így adta tudtára, hogy a jövőben szívesen látott vendég lesz náluk... :)
Ferraro: sokat dobott a szépségén ez az önkéntelen mozdulat:) Szulejman: te szegény Daus: a nők nem finganak, ezt mindenki tudja Harimata: gondolod az anyósát is bele akarja vonni a nászéjszaka tevékenységeibe?:) Ferraro: az éhség a legjobb szakács;)
Hát lehet h én nő vagyok,de sztem nem helyes csaj,sőt kifejezetten hmm..hogyismondjam olyan "menőfalusicsajvagyok" feje van...
Ámbátor, helyes csaj... belevaló... bele az ágyba!
Mindenestre kulturáltság nem sok szorult bele, az tény.
Harimata: Nem kizárt. :) Ezesetben viszont nem tartja fontosnak a jó viszonyukat. Korai lenne még az ellenségeskedés. Bár ismerheti egy ideje... :S
Lehet, hogy az anyósa készítette ezt a képet... ;)