Ha az orr nehezebb, akkor előrébb van az ideális pont. Csak szólok. ;)
az ideális nem mindig a közép! mivan ha az orr nehezebb, akko hátrább van az ideál! gondolkodni kéne emberek! meg lehet ezt scinálni de akko is csak kamu
Jó sokat kereshettek ezeken a gumikon...
M35t3r: ha ideális 50:50 a súlyelosztása, akkor középen van:)
luxusauto kiállításon láttam ilyet utoljára, szerencsére vittem kamerát felvettem belülről meg körbefotóztam az egészet.. az astonok el voltak kerítve de a biztonságiőr benngedett egyszerre mindig 2 embert, szóval a haverom lefotózott egy ilyen db9-essel.. k*urva jo kocsi, úgy vennék egy ilyet...:P csak ahhoz ki kéne rámolni 2 OTP-t vagy politikusnak kéne lenni...
hát nem is tom. szerintem kamu... legalább két helyen kéne alátámasztásnak lennie, mert így el kéne borulnia előre v hátra. aki meg tudja h merre van 1 db9-es súlypontja az nem szokott felniket lopni...szerintem. meg aztán a 20 colos felnik nem sok autóra férnének rá amúgy tetszik. ötletes:D:D:D
ez nem Vanquish, hanem DB9. a falomon van eg nagy Vanquish poszter, meg anélkül is toom
Ma olyan jó verdát láttam parkolni. Majdnem átmentem a másik sávba úgy bámultam:) Picit tuningolt volt:)
Elvitte a gumikat átszereltetni télire. :) De valószínűbb, hogy csak tréfás kedvű emberek megszívatták. Akinek ilyen autója van, lehet pár ellensége...
Engem az érdekelne,hogy ki lopat Vanquish felniket. Biztos nem csereszabatos egy opel Vectrával,legalábbis azért mert a 4 felni ára annyi mint egy jól felszerelt Vectráé. Akinek meg ilyen kocsija van az az éjjeleli szekrényről leszóródó apróból tud venni egy garnitúra felnit:)
Szerintem ez photoshop. Szerintetek???
kül nem tudták volna az emelőt kivenni alóla! de europai gáz kép!