okos gyerek. óvja a főbb testrészeket....
szerintem a gyerek magára ragasztotta fel (mivel ott van egy csomo a háttérben széttobálva meg szétgyürve, és szülö nem hiszem h ilyen béna lenne), és tök vicces, bárki bármit mond! :D
kicsit kutakodtam anyu retiküljében, és ilyen jó kis sebtapaszokat/matricákat leltem!uyge milyen szép vagyok? (képaláirásnak)
4 éves unokahúgom óvodai váltócipőjébe tettünk gyapjú talpbélést, hogy ne fázzon fel a kis vékonytalpú semmiségben. Mivel nem örült hogy "elcsúfítjuk" a szép cipőjét, ezért mindenki bizonygatta neki, hogy ez milyen jó, sőt Nagypapánk megjegyezte hogy neki is jól jönne egy ilyen. Hamarosan egy szárnyasbetétet talált a cipőjében, hogy legyen neki is....
Az ilyen szülőnek mindek gyerek? egyébként lehet, h az anyuka már megint terhes (szóval ezért váltak feleslegessé a betétek), és ezt a formáját választotta a tüntetésnek. A gyerek sem tűnik túl boldognak, h jön a konkurencia.
Su: Egyetértünk. :S Szegény gyerek.
szerintem ezt nem a gyerek ragsztgatta fel. hülye szülők
"Na, jól van, kisfiam (?)... Ezentúl így kell járnod az utcán is! :P" :) Kukucska: Mit tennél vele?
Szerintem az. Még az anyja is röhögött rajta, aztán meg mérgelődött, mert neki nem maradt.