Érdekes ha a lada fiatból készült volna! valamiért a régi fiatokbol az embernek már kilog a lába amikor a lada még csak elkezd foltosodni! éljenek a rally ladák és a vfts-ek(vad falusi tuning sport) és tudom hogy nem ezt jelenti, de ez igy akkor is jo
az valóban szputnyik, én úgy tom hogy szamarat jelent,de nem bizt. amugy meg nem lehet sok hangja ekkora átmérőnél. Ja és a lada igenis jó autó!!! nem csoda, hisz fiatból készült :DDDD
ment át mert a nagybátyja volt a TSZ elnök akkoriban. Mindegy Lalit sosem az észéért szerettük...
hallottam. Pár nap után a Ladára visszakerült a gyári kipufogó. Az ok prózai. A zajos izomtuning elnyomta a teszkógazdaságos erősítőt és így nem hallota mindenki ,hogy mchavert hallgatnak ezerszer másolt kazettáról. Lali a tulaj elárulta azt is,ha nem szól a kocsiban jó zene( nekik ez volt a jó) akkor nem buknak ám a csajok se a verdás srácokra. Laliról terjed az a szóbeszéd,hogy katonai szolgálata alatt 2 páncélozott járművet tett tönkre a vezetési stílusával és hogy a kresz vizsgán csak azért
Átjön hozzám az egyik szomszédom,pár éve. -Te, tuning kipufogót csinálunk,tudom,hogy neked van célszerszámod,kölcsönadnád? -??? - Mekkora a legvastagabb fúród? -16-os,de szerintem nem érdemes szórakoznotok vele. - Ugyan csináltunk mi már ilyet. 3 óra mulva átmentem a fúróért és láttam a kipufogót. Hát gyerekek a tésztaszűrő ahhoz képest kutya fa.sza volt. Otthelyben rá is tették, és volt "szerencsém" meghallgatni a hangját.Olyan recsegést én utoljára Kodály Zoltán archív felvételeken
úristen..:D ennyi erővel le is vehetnék a az egész kipufogórendszert..:D
az biztos, hogy ha van egy kis eszük, akkor csak "optikai tuning":)
láttam már szép alkotásokat,de ez mindegyiken jóval túltesz! hihetetlensz.ar!!! ez már-már művészet :)
Amúgy elég sz_r hangja lehet, ha kívülről ilyen tákolmány, belül biztos csak egy sima cső, csillapítás nélkül. Nem a cső átmérőjétől szól jól, akkor rakhanál alá kályhacsövet is:) sőt ha már ilyen sok és nagyátmérőjű a nyílás, lehet, hogy annyira lecsökken az áramlás, hogy semmi hangja nincs, vagy csörömpöl, legrosszabb esetben, még a motor hatásfokán is ront:) De ha ők elvannak ezzel, akkor tegyenek így:))
Az utcában a gyerekek azzal szórakoztak mindig, hogy zöld diót dugtak a kipufogókba, hogy megnézzék milyen messzire repül indításkor. Ennek hogy örültek volna! Hatlövetű és ráadásul mennyi dió belefér... ;)
Sputnik= Utitárs A lada simán a az egyik legjobb konstrukció ami valaha létezett Nézzetek meg egy mai sza ros autót, hol lesz 20 év mulva.... ....az utakon nem az biztos Inkább vennék egy használt ladát, mint egy nyamvadék suzukit, yarist, stb....
A Lada már eleve a rosszvasba való. Még azt sem érdemli meg, hogy autónak nevezzük. Ez olyan mint amikor a boszorkányt kifestik, hátha szebb lesz...
Az nem szlutnyik, hanem szputnyik, csak cirill betűkkel. Arrafelé így hívják a szamarát. Miért AAAA nevű márkáról már hallottál? :-)
Az orgonasípok különböző hosszúak, ezt elszúrták... :P