Egyértelmű, hogy többértelmű. Archangel és Ombre megfejtése is jó (szvsz). Nemhogy a gazdagabb országok segítenének azokon, akiknek igazán szükségük van rá, de még rá is tesznek egy lapáttal (vagy egy hájas asszonysággal). Dirigálnak, kormányoznak, az emberek meg túl vakok hozzá, hogy lássanak...
Jó kép és jók a megfejtések is! (Mindkettő)
vagy pedig mindenkinek meg van a maga keresztje.. :P
Bezzeg engem nem dicsért meg senki...(pedig az is jó) meg vagyok sértődve.De nem fogok sírni..csak csendben duzzogok :DDD
Ombre: egyetértek, egyet meg nem. A bot egyszerűen a szobor stabilizálásához kell.
Ombre: Valószínűleg tényleg ilyen ihletésű lehet a szobor. Szépen írtad le. :) A szumós nő egy csontsovány afrikai férfi hátán ülve szeretné megszagolni a rúd tetejét.
Ombre valld be TE voltál a mester ! :P Amúgy egyetértek , de már nem elgondolkodni kéne Amerika Őnagyságának, hanem cselekednie !!! :( Pacsi ? :)
Nem minden Amcsi nő dagadt. Csak a 70% -uk néz ki úgy mint egy malac...
Ombre.. elgondolkodtató tényleg...
De jó! Erre rá se jöttem volna! :)
Az alul álló (Rösszbőrben lévő afikai férfi) szimbolizálja, az elmaradott országokat(afrika, egyes európai fejlődő országok...) A ronda, túlsúlyos Nő, egyértelműen Amerika jelképe... A nő Rajat ül, elnyomja az alul állót, a mérleg mutajta, hogy ő diktál, itél ... A meggörbülő bot, azt jelképezi, hogy a teher elviselhetetlen, és lassan összedől a "rendszer"... ...és akkor a nő lesz alul... hmmm... elgondolkodtató...
Nem tudom mi ihlette meg ezt az afrikai művészt, de a csávó sokág nem fogja bírni ilyen rozoga lábakon.
És ez még a jobbik fajtából való. Azokat utálom, ahol van egy félgömb, és kilóg belőle egy tök alakú tárgy, aminek a vége szögletes, a címe pedig a "festő éjszakája" vagy mittudomén. Egyszerűen nem látom értelmét.
A nép vállát nyomja a törvény....ez esetben Justicia asszonyság. Aki nemcsak vak..kicsit molett is (de szépen fogalmaztam :') )