Aki nem érti a poént: ez nem egy újabb jújdecuki kép, hanem egy kutyakaja reklám. Az alsó sarokban a szöveg: mindenki kutya akar lenni.
Shrek cica: Te vagy az autentikus hang. Tudnak a macskák úszni?
szerintem attol mert macskas,lehet vicces!!! Mint pl ez!!
megiunt macska nem unjátok még? mert én nagyon
midnen emlős állat tud úszni(kivétel 1-2 ember aki a víztől fél de az ember is fenn marad a vízen ha nem kapálódzik mint 1 hülye gyerek...) max csak nem szeretnek
Én azt hallottam, hogy a macskák is tudnak úszni, csak hát nem szeretnek...de sajna vannak olyan ,,emberek'' , akik ezeket a védtelen állatokat szórakozásból vízbe dobálják, és ha a macsek élni akar, akkor muszály lesz neki úszni.Amúgy a macskákat már én is unom, lehtne már valami más állat is!
nemáááár..megint! sztem már direkt rakják be ezeket a képeket!
junior... Ez egy vadászmacska lehet. Talán még a kacsát is kihozná. :)
Puppy... Ez kutyakaja. (az alsó sort nem látom...) Apportírozó cica. Ilyen sem sok lehet. :)
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................
Shrek cica, jól hitted, csak a tigrisek szeretik. Azok nagyon jól úsznak és imádják a vizet.
Sajtért: A macskak nem is szeretik a vizet... vagy legalbbis eddig azt hittem :D
a macskák is jó úszók nemcsak a kutyák
hahhóóó! Első, csak kiakartam próbálni, hogy milyen érzés, de nem vág földhöz!:D Whhhááá! Már megint ezek a macskák! Már más állatot nem is ismernek, mer már kicsit uncsi a téma, de hát ez van ezt kell szeretni....!!!!