Ezt a demagóg f.a.s.z.t aki ezt a kommentárt írta a képhez...
Sztem csak a tábla méretével spóroltak de hát még akkor is...
Félreértés ne essék én nem Hódmezővásárhwelyet faluztam le hanem valaki mondta,hogy minden települést megjegyxez, erre mondtam,hogy minden falut nem írnak ki.
Hát tényleg elég szégyen, hogy nem írják ki teljesen a nevét. Nem kéne feltétlenül nagyobb tábla. Lehetnek a betűk is kisebbek. Amúgy én sem vágtam elsőre mi ez. Lehetne Ha Megállsz Várj Holnapig, vagy mitudom én Halál Már Várhely... Na de mindegy. Én voltam a huszonharmadik.
shelbycobra.... megemlitenem hogy az a "FALU" neve amelyiket nem irtak ki, Magyarorszag 2. legnagyobb alapteruletu varosa. :) /me from there
gwe: nem Pösten hanem Pestön.én már csak tudom Makói vagyok(tudom igazából Pesten csak nálunk így szokás "ö" vel beszélni. remélem mindenki megérti és elfogaja hogy ez van. köszönöm)
Egy 1200 kilóméteres úton jegyezz már meg minden falut:D
Ha már ki meri a közútkezelő vagy nemtom melyi kszerv írni így vmelyik település nevét, akkor azok feltételezik, hogy ha már vki arra jár, az tudja is hogy merre van. Én sosem indultam még el hosszabb útra térkép nélkül, sosem voltak az utamba kerülő falvak ismeretlen csengésűek. Én felkészültem. Feltételezik, hogy mindenki így járja az utakat... Meg persze szerintem ez a racionális.
jól van, nagyokosok, de nem csak magyarokból áll a világ..gondolom, nem jártatok még külföldön, mert ha mondjuk oroszországban rövidítenének egy helységnevet szerintem ti se örülnétek neki, ha moszkva helyett mongóliában kötnétek ki..
Itt pl kiírják,hogy : Veszprém-Gyulafirátót. Az is hosszú,mégis kiírják. Mondjuk itt sok a Balatont kereső eltévedt turista, akik Zircnél veszik észre a Bakony közepén,hogy rossz felé mennek:)
Ha a német filmben ki tudzták mondani,hogy: HÓDMEZŐVÁSÁRHELY-KUTASI PUSZTAakkor mindenki ki tudja:D Beaver Field Sale Place-------Ha ezt írják ki az jobb?
igen! Az Hódmezővásárhely, de nem tudja mindenki! Én is ott lakom, és ha valaki pl ha csetelek vagy vmi megkérdezi,h. hol lakom, én is annyit írok,h. hmvhely, és soha nem tudják, és rákérdeznek! És télleg hosszú lenne kiírni!
Van egy ilyen tábla,hogy: Gondolnád 1996 km London 1314 km London közelebb van mint Gondolnád:) Az vicces volt ez csak egy sima tábla.
Mi ebben a vicces? ahhoz, hogy kiférjen az, h Hódmezővásárhely, egy háromszor ekkora tábla kellett volna, teljesek feleslegesen. Székesfehérvárat sem írják ki mindig, mégis mindenki megérti a Szfvár rövidítést is.
Legalább jelezték hogy rövidítve van