Crimo hozzászólása volt a legjobb, amit eddig itt a vicclapon olvastam :)
Azt a szerkesztőt, aki tegnap délután volt szolgálatban, ki kéne rúgni. Eléggé látványos a tevékenysége, a 7 értékelhető poénból 4 a 2-est sem kapta meg, 1 éppen csak 2 fölött van. Ez azt jelenti, hogy amit ő szerkesztőként kirakott, csupán az olvasók 28%-ának tetszett, ami nem túl jó arány szerintem. ui: bocs, de sok időm van :D
"egyre lentebb sülyedd a színvonal!" Süllyed. Ez gyakoribb alak, mint a sülyedd. ;)
Harimata: :) Minden vandál valahogy így kezdheti... Még csírájában kéne elfojtani a beteges rongálási szándékukat. Az oldalast meg sokan szeretik. Bár azt hiszem, ők nem tartoznának közéjük. ;)) Sajnáljam azokat, akik folyton beírják minden képhez, hogy mennyire szánalmasok?? Mint már leírtuk 100-szor, az értékelés való az ilyen vélemény kifejezésére. Egyesek képesek csak azért ide járni, hogy minden feltett anyagnál sírjanak? Pedig nem kötelező...
gradUkám mi ez az agresszivitás? :) Herbalist: A színvonal az ilyenszintű hozzászólásoktól süllyed, de nagyon. :( Egyébként a tábla azért sem jó poén, mert leszedték a tilos feliratot is, tehát a válasz a kérdésre: bárhol.
Jellemző. Aki ilyet csinál, biztos fél órát fetreng a hatalmas poénján. Közben kéne megrúdosni. Kiosztani az oldalasokat.
Hogyhogy hol lehet etetni? A strand melletti partszakaszon. Ez rohadtul eröltetett. 1-est kap.
Hát komolyan mostmár, szó nincs erre.....egyre szánalmasabb ez a vicclap. Mi lesz a következő? Valaki fogpiszkálóból kirakja hogy f * sz lefotózza és elküldi, ezek meg kirakják fából f * szkarika címszóval? Felháborító, egyre lentebb sülyedd a színvonal!
eeek, gépelési hibát vétettem. helyesen: STRAND TERÜLETÉN.
nekem az eredeti szöveggel is bajom van. "A STRANDI TERÜLETÉN a hattyúk etetése tilos!" nah most akkor a SDTRAND TERÜLETÉN vagy a STRANDI TERÜLETEN?! vagy egy ékezet, vagy egy 'I' fölösleges (vagy az I-t a tilosból csórta a leleményes rongáló?).
Volt türelme az alkotónak. Erre legalább egy $ߤ#& se mondja hogy fényképbót...
Hát, randi közben etetni kell a tyúkot....