jönni=látszani
összeszerinted=össze. szerinted
szuszuszu okosnak akartál jönni de nem jött összeszerinted ha letépik a t tetejét akkor ugyanolyan hosszú marad? megsúgom nem, az az i betű sosem volt t hanem a tilosból rakták oda
khm...khm...
gondolkodj, kérlek. lehet, h szu x3-nak igaza van, mert nem csak egy vízszintes, hanem két függőleges vágásssal is le lehet szedni a „zavaró tényezőket”.
A képről meg inkább semmit
Hallod szuszuszu ha nem mondod hülyén halok meg XD
leszedték a rand elől a st-ot, és letépték a t tetejét, és az így keletkezett I betűt oda ragasztották a rand mögé. utána leszedték a tyúk elől a hat- ot, és ezzel meg is csinálták. amúgy szellemes:)
A randi területén csak tömni lehet a tyúkot.
végre egy kép ahol nem engem anyáznak. Ezt is megértem. Hova jut ez a világ?:)
Általános iskolában játszottunk ilyennel azt hiszem. A tűz és robbanásveszély táblából lett : tünés robbanásveszély!. De ezt akkor és ott be is fejeztük:)
eredetileg azt szerették volna mondani hogy a strand területén a hattyúk etetése tilos.csak egy hülye marha letépte a betűket.
mongoo mostmár egész biztos vagyok benne hogy nem vagy normális. Csak kötekedni jársz fel ide? Áááh kár rád pazarolni a szavakat. Bizonyára el vagy telve önmagadtól öleld meg magad inkább, sőt ha teheted klónoztasd is és akkor hozzá tudsz magadhoz menni. Ismertem egy hozzád hasonlót..... de ő mégnagyobb vesztes volt.
Herbalist: Nem a magyar virtussal van a baj, hanem azokkal, akiknek semmi sem jó. Tudod ha nem tetszik ott a szavazó gomb. Ne fáraszd a többieket az állandó negatív véleményeddel. Bocsi. :)
"Egy rossz szót nem mondtam rólatok" hát.. nyomd meg asszem 3szor a következő gombot és ott olvasd el a hozzádzólásokat.... szerintem mondtál... arról meg hogy még gépezés közben is nézed a tévét... a tévétől csak hülyülni lehet... és rajtad meglátszik...
Egy rossz szót nem mondtam rólatok...na nem baj ilyen a magyar virtus.
Csokitücsok, te márcsak tudod. Képzeld úgy gépelek hogy nem nézek oda, mert közben néztem a tévét és ne mondd már meg nekem h mit lehet és mit nem, de te márcsak tudod hogy műkődök. Imádom az ilyen embereket akik azt hiszik jobban ismernek mint én magamat. GradU vannak olyan linkek pl a hofi piál a föld az roppant jó volt. Az a legnagyobb baj hogy egyre pocsékabbak a viccek a vicclapon és nem tűrhetem szó nélkül. Amúgy meg az ellenségeskedésetek nem hat meg.
Herbalist a helyesírási hibát nem lehet elgépelni, az tudatos ! Nem véletlenül dupláztál egy betűt, vagy felcseréltél , elég szomorú , ha így írsz helyesen :((
Herbalist: Másolj már be, pls pár linket, olyan képhez/videóhoz/bármihez itt a Vicclapon, amelyeknél pozitív véleményed volt! Hadd lássak már olyat is.
Nem a helyesírási hibáimat kéne nézegetned. Utólag vettem észre én is (elgépeltem mi van akkor?) és biztos voltam benne, hogy valaki beleköt. Harimata, ilyen szintű a hozzászólás mert már ez a sokadik katasztrofális viccnek szánt valami amit kitesznek és tovább rakják a marhaságokat. Szánalmasnak tartom és le is fogom írni, ahányszor csak egy pocsék viccet látok. Remélem csökkeni fog ezek száma zéróra.
nem kell sok ész hozzá,nem nagy durranás.....
kisdead virtuálisan kezet fogok veled, ez szép statisztika, remélem elgondolkodtatja az oldal készítőit is : )
egyébként meg értékelhetitek a művészi kompozíciót is: hervedt virágok között egy ordenáré, megrongált szocreál tábla, a háttérben az esti Balaton... olyan szép! olyan otthonosan érzem tőle magam.