Ez nem az Eiffel torony te nagy okos........
EGY IGAZI KINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Énnekem sem küldik be a képemet a motoros dárth véderről, pedig tök vicces!
Mi is a poén lényege? Nem csak én nem értem? Akkor jó! :DDD
ennek köze nincs az Eiffel toronyhoz...
aki ezt beküldte az vagy tök zokni vagy nem látta még képen se az eifel tornyot...
Oké lehet, hogy hamisítják, csak ezt ők picit előbb kezdték el "hamisítani". De amúgy nem baj, rúgjunk beléjük jó soxor és nagyokat; ha kiérdemlik, ha nem ! Ez így korrekt...
Nézzétek. A vicclap szerkesztői ezzel próbálnak bennünket alkotómunkára kényszeríteni. Szóval a képből és az aláírásból nekünk valami vicceset kell kihoznunk. Alkossunk!
...kerestem én is mindenfele az Eiffel tornyot, még az ablakba kitéve is, de sehol semmi...még egy nyamvadt (k)eiffel-jancsit se találtam...én ezen most nem röhögtem valahogy... de azé jó vót ;) grat! ;) legközelebb azé válogassátok meg jobban a poénokat, elvégre azé má mégiscsak ez a vicclap lenne vagy miaszösz :D Ha meg nem viccnek szántátok akkor meg mé leledz a viccek közt, ezt valahogy nem nagyon értem... kíváncsi vagyok rá, hogy mit szed az, aki itt akár egyetlenegy gyárihibás negyedláb
ugyebár a hsz legyen szórakoztató... próbálom: Ti nem láttok rendesen?! Eiffel innen lopta azt a Párizs-i "remekművet"
Ez mocsok....egyaltalan nem vicces....es az en jo kis kepeimet se tettek be.....vicclap.hu-0
kép - 1 szerkesztők - 1 vicclap.hu - 1
Hát ehhez elég nagy képzelőerő kellett!
Ilyen képeket bezzeg feltesznek! Az én röhögkacagtatós, kacagröhögtetős képeimet meg nem teszik fel!
A tudatlanságát mutatja annak aki ezt Eiffel toronynak titulálja. Semmit sem tud a távol-keleti kúltúrákról. A vicclaposok is elég demagógok, hogy ezt kitették.
Asszem le kell szoknom még egy szórol asszem. :D Asszem az asszem lesz az...