Tökmindegy...felőlem lehet Oroszországban, júni közepén is...én azon lepődtem meg, hogy hatényleg orosz, hogy oroszok ikarusokat használnak???
Oroszországban ilyen gép,neviccelj,ott lehet hó júniusban is...
De ne a dátumot nézzétek, hanem a fradibusz feltépett hátulját! :)
Igen lényeges kérdés a dátum formátuma... :) shelby: mm-dd-yyyy formátumot is használnak néhány országban. (pl. USA) Ez már a fényképező szoftverének kérdése, hogy dd-mm-yyyy formában jelzi-e ki a dátumot. Ezért lenne mindig úgy egyértelmű, ha a hónapot néhány betűvel jeleznék (June/April). Az öltözékük, és az általad is említett hó (?) miatt inkább április lehet.
Su tudod az úgy van,hogy 4. nap a hatodik hónapban( Június) a 2006. évben...
Crimo! Azért érzékeled, hogy ez morbid volt, ugye? :))
Esélyegyenlőség. Rámpát rá, oszt mehet fő a mozgássérült...
Hull a hó Fú' a szél Dimitrij Lénáról mesél Hallgatom, s Lénát látom az ágyamon Akkor még várt s a trojka szállt a friss havon. :)
Ez inkább siralmas mint vicces a hozzászólások ponosabbak:) az ilyeneket utálom amibena hozzászólás a poén.:(:)
redmaster: ne aggódj, itt gy-m-s-ba se hagyná a "roma" lakosság a buszt az idővasfogának hagyni!
rohadt nehéz lehetett rájönni, hogy a ruszkiknál van. amúgy meg április az a június
£0£.. szentemeg az ajto nyomta ki a hátulját, :D mekkora egy £0£-ság
:DDD nem semmi.. ezek után utazok íyg hogy a háuljánk dőlök?:D
Ja,én is azt nézem egy dar5ab levél sincs a fán és nem vagyok meggyőződve,hogy az nem hó ott a sárga épület elött...
kadardani : Nem látod? még levelek sincsenek a fákon... Tuti h. vhol ruszkiba van...