Szerintem ha a képébe fogják nyomni a puskát akkor lefagy a mosoj az arcáról...
A nyúl viszi a puskát,és a hóhért akasztják.Ez a kép egy hülyeség(bamba képe van a vadásznak)jóságos ég!
Én a mesékben úgyis mindig annak drukkoltam aki épp nyerő helyzetben van.Nagyon kafa.
ez de faxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! xD
Hú, micsoda figyelmeztetés!? :)) Mások nem szoktak ilyet írni... A dumaláda eléggé általános felhasználású. A bármibe belefér a lázadási terved is. :)
Figyelem, az alábbiakban nem humoros hozzászólás olvasható. fekete leves? ja, egyébként bocs, most vettem észre, h fórum is van, inkább abba kéne írkálnom, ugye? meg lázadást szítani. hehe. most kínosan érzem magam. melyik topicba írjak szerinted? a többiektől bocs a priviért.
fairy: Nem. Jöhet a fekete leves. :) Én is csak egy lelkes látogató vagyok.
(gradU: te ugye nem vagy moderátor, vagy szerkesztő vagy mittudoménmi ennél az oldalnál?)
fairy: :) Jimbo bácsi tudja a jogot. ;)
"- Azt nézzétek! Ez az amerikai feketemedve. Alig néhány példány él már belőle. Hát nem gyönyörű?! ... Atyavilág! Támadni akar! - De hát nem is akart támadni, csak ült a se*gén! - Csssss! Halkabban! Ez itten törvényességi kérdés."
Elsőre is eröltetett volt, de elmegy.
Bru: :D Jól elvagy... Bosszút áll a kacsa, amiért a névrokonába belevizelt a vadász. Vigyázz, támadni akar! :)