Ez asszem 1 Hofi műsorból lett fotózva. Abban láttam hasonlót.
Szent Peter megkerdezi majd tole a kapuban -... na es neked, hogy ert veget az utolso napod? -Munkaval....
aha, knight1 ! és jól érzem magam így :) Te szeretsz állandóan a realitás talaján leledzeni ? :P
Csokitücsök gyanítom a MUNKA egy vezeték név ,de azzal az M-mel valami gáz van az fix, akkor viszont egy nagyon gusztustalan , megkockáztatom : kegyeletsértő ... így lefotózni, vagy photoshoppolni :(
knight1 -nek a válaszom : de már próbálkoztak mikor mondtam kabbe az ízeltlábamat , erre elosztottak, hogy " enyém a csoki, ővé a tücsök" !, és miután így megfeleztek, közöltem a fehérjéhez máshonnan is hozzá lehet jutni " :P
Ez már borzasztó mit ki nem tesznek a vicclapon még 1-2 ehhez hasonló kép és többet be se nézek ide, pedig régen milyen jó kis poénok voltak itt.... nem kéne minden szemetet kirakni. Tipikus magyar hozzáállás nem a minőség a mennyiség számít.......
te meg hogyhogy még tudsz írni nem ették már meg a csoki csápodat? :P
knight1: akkor miért csak írod, miért nem teszed meg ? :P
én nem temetném a munkát én meggyilkolnám!
én úgy látom,még nem temették el..nagyon is él...
annyira birom mikor magunkat fikázzuk, pedig mi is ugyanazt csináljuk...:D hát lol szerintem poén:)
CSIMB0: XDDD Jól nyomod!! Mikor jön ki a CD-d?? :DD
Shrek cica!Én is látom,h a virágok végén talán pont egy Á meg egy D lenne. Tehát valószínüleg oda a Munka család van eltemetve. Nem a halottakkal kéne viccelődni...Egyáltalán ki olyan eszement,h a temetőben ilyeneket fényképezik,és jó poén reményében ide felrakja?
Minden évben május első napján kivisznek egy csokrot a sírra.
ha én gazdag lennék nnánánánánánánánánánánánnáánánááááá temetném a munkát nánnánánánánánánánánánánánánánánánáá