ráadásul valaki meghalt mer ott egy fekete zászló, úgyhogy 1 perces néma csenddel emlékezzünk meg a konyhás marinéniről.
Ha mindent megmagyarázunk semmi nem vicces, ennek így nincs értelme...aki tudja, élvezze, aki nem az meg ne rontsa el más szórakozását...szerintem
Ha ha ha marha vicces ..... tényleg egyre szánalmasabb a vicclap. Ez meg demagóg belemagyarázás, ennyi erővel lefotózhattam volna a Danubius rádió reklámját, ami azt írta ki hogy Danubius egész nap sugárzos és alá írhattam volna hogy biztos Csernobilból jön az adás, de komolyan emberek ezeket viccesnek vélitek? Semmi közük a humorhoz. Na mind1 ízlések és pofonok, bár inkább ízlésficamok.
ez Győrött is így van. Meg pálmafás-fehérhomokos nyaralási ajánlatokat reklámoznak még...
szerintem a plakáton lévő szöveg is jó: "A SZÖKÉS; új amerikai sikersorozat, ami nézők millióit ejtette rabul"
julis, igen Te vagy vak, hatalmas betűkkel alá van írva, h Miskolc :D a kép érdekes, de lassan már megpróbálnak mindenből poént csinálni...
ez msikocon kszült, és tudom is hogy hol! :P nem jártam még bent, csak soxor mentem el arra! :D:D:D De amúgy jó a kép
bazmegyei?az hol van?:Dvagy én vagyok vak?
Van érzéke annak, aki oda tetette a reklámot. Talán még az rtl operatőröket is kivezényelték, hátha felvehetik az újabb részt. :)
Egyszer elmentem egy börtön előtt, és halottam hogy ordítoznak mint állat. Remélem pont egy késelés folyt, amit eltitkoltak a sajtó elől.
asszem a győri börtönre is egy hasonló plakátot raktak ki :P
Kiváncsi vagyok, h nézhetik e majd a sorozatot a rabok....talán még ötleteket is meríthetnek belőle :D
PBben sok a logikai buktató, de ettől még jó :) habár a 24 nyomába nem ér =P
:D Még mindig jobb, mintha a Végítélet című filmet reklámozták volna ott...