Múltkor láttam egy instant teaport, az volt ráírva, hogy multivitamin ÍZŰ... (persze a Teszkóban árulják...).
ez a gyümölcsfagyi tényleg nagyon MULTI
Harimata: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A diót azért írják oda, mert ha valakin allergiás tüneteket váltanának ki a "természetazonos" anyagok, vagy az "E" vitaminok akkor a dióra fogják. Ezért írják rá minden csokira is hogy "nyomokban mogyorót tartalmaz".
A halat tartalmaz talán azt akarta jelenteni, hogy "a halban megtalálható". A zeller rejtély marad... Egyébként ezekbe a "multi" dolgokba mindent belelapátolnak. Akár a párizsiba és a májkrémbe. :D
jól hangzik!!!azt figyeltétek,h borsó is van benne? :D azért ügyesek,h gyümölcslé-koncentrátumból képesek gyümölcslevelet előállítani!!! a zeller mint aroma akar lenni,v csak félrecsúszott?:-)azért kiváncsi lennék erre a fagyira....
Shrek cica: Megkóstoltad? Egy cicának biztos nem zavaró a hal íz.... nothes: Vagy mint a mézes kenyér kolbásszal és fokhagymával. Nálam a "halat tartalmaz" viszi a pálmát. :D
mint a nutellás kenyér tokaszalonnával, vagy mint a mogyoróvajas ecetes uborkával.
huha, igencsak érdekes lehet az íze....:D
én a TESCO-ban láttam hogy a burgonya helyett borgonya volt kiírva :)
eol és 7650: Hogy is mondja Bendegúz az Indul a bakterházban? Hunyjuk be a szemünket oszt úgy falatozzunk... :D
A karragént vörös algák vizes extrakciójával nyerik ki. Más szerves kicsapószer mint a metanol, etanol és propán-2-ol nem használható. A karragén főleg poliszacharid-szulfátészterek kálium-, nátrium-, magnézium- és kalciumsóit tartalmazza, amelyek hidrolizálva galaktózt és 3,6-anhidrogalaktózt képeznek.
Nátriumalginát: (C6 H7 O6 Na)n (= algin, Na-polymannuronát) Különféle barna tengeri moszatokból lúgokkal kivont szénhidrát. Fagylaltban megakadályozza a jégkristályok képződését.
A guarmag Indiában és Pakisztánban honos babféle, s magja belső része által tartalmazott liszt szinte nem szívódik fel
A xantán-gumi nagy molekulatömegű poliszacharid, amelyet valamely szénhidrátnak a Xanthomonas campestris tisztakultúrás erjesztésével állítanak elő, majd etanollal vagy izopropanollal történő kivonással tisztítják, ezt követően szárítják és megőrlik. Domináns hexóz-egységként D-glükózt és D-mannózt tartalmaz D-glükoronsavval és piroszőlősavval együtt, elkészítése nátrium-, kálium- vagy kalciumsó formájában történik.