gradU..nekem a zoknija teccik. :DDD :) Igaz ez csíkos, de nekem egy vicc jutott az eszem helyébe róla. :)
shelbycobra...válaszolnék, de nem itt. :PPP :)
Tényleg gazdaságos a tehén! Gurulni kisebb energia szükséges, mint lépkedni. :)
A vandáloknak az okoz kielégülést, ha valamit tönkre tudnak tenni. Soha életükben semmit sem tudtak összerakni, vagy alkotni. Gyáva, söpredék népség. Össze kéne gyűjteni a fajtáját, aztán vasutat és autópályát építtetni velük. Vagy bányászni... Ott lehet rombolni.
Nem tudom mi a jó a vandalizmusban. A környéken ahol lakom van egy használaton kívüli betonos út. Telehordtuk autógumival és csináltunk rajta egy szlalompályát,hogy tudjunk szórakozni. ( A gumik addig is ott voltak,szoval a környezetszennyezést nem mi okoztuk). Egyik nap láttuk,hogy tele van hordva szeméttel a hely és egy rakat gumit ledöntöttek... Kár,hogy nem értem tetten a fazont. Lehet,hogy nem lett volna neki elég egy mentő...
Kitsit más formában,de ez már volt: http://www.vicclap.hu/link/1255/
sanka..Ja,ja!! A TV-ban volt szó a vandalizmusról és ott mutatták be a megrongált teheneket is.
TomFace, hallotunk róla. Ezt az pesterzsébeti tescoban fotóztam tegnap és küldtem be.Láttam még néhányat a városban de ez a legröhögségesebb(szerintem) Este vmik tvmüsorban volt egy fazon, aki helyrepofozza a már megrongált teheneket. Sztem M.V. erre utalt...
Ez a tehén eddig a millenárison állt, én még ott láttam...
Mi tegnap voltunk a Tesco-ban és láttam:)
hú,de szörnyű csúnya!Habár lehet h én is felülnék rá,ha kevesen látnának vagy....:-)
TomFace.. ha lesz még mit. :( Ugyanis alig maradt belőlük ép darab. :( (real) Psycho...szabad a gazda...most nem ugrikbe... :PPPPP :) (Győzike?) :DDDD
A zebracsíkos tehén ide jön majd Salgótarjánba... ki lehet találni kinek kell...
Ti nem hallottatok erről a kiállításról?? Ez csupán egy kiállítás része, csomó hasonló, poénos kinézetű tehenet helyeztek el egy időre BP-n, amit később majd elárvereznek.
én is kocsikáznék, ha sörök felé navigálna a sofőr
szó se róla és felülnék rá. Biztos akadna pár barom haverom akik tólnának körbe a tecskóban:)
egyetértek az előttem szólóval? ki vásárol ezzel? a tescowboy?
shelbycobra :DD vajon ez gazdaságos?