shelby..:D nézd meg kiszáradt-e a mobilod!:P bár szerintem kell hozzá még 1-2 év..:D
Hát, szerintem a hosszászólások viccesebbek. :)
most nem tom ki a viccesebb ti vagy a kép :S
Igaz azt nem próbáltam azóta. De a kártya működött:)
Volt vezeték nélkülim is,csak kiratak a töltöjét ablaktámasznak és picit beázott, most szárad 4 hónapja az egyik mobilom mellett amelyik tavaly júliusban pottyant a Balcsiba:)
gradU, kész a lap csak elromlott az ftp-m.. de mindegy majd megoldom.
Shelby, öhm... neked akkor nem érdemes 12000 forintos Logitech vezetéknélkülit venni.. igaz, az nem akad be de földhöszb@szni azt is lehet:DDD gradU, oké;) de előbb elküldöm neked!:D
Nekem 3 havonta cserélödik a billentyűzet és az egér dühkitörés által. egszer véletlen alászorult az egér kábele a gépház alá és nem tudtam mozgatni. Olyan erővel téptem ki alóla,hogy az egér tönkrement a gép feldőlt, a cd meghajtónak olyan hangja volt mintha egy traktor lett volna.:)
Hajrá, csinálj egyet, és kérdezd meg Sanyit, mi a véleménye róla! :)
gradU:D kéne egy olyan oldal amin keresztül beléphetsz a vicclapra. az lenne rá írva hogy "Figyelem, figyelem! az élelmiszerek és a humortermékek(hozzászólások is) okozta károk a Vicclapozóknak már több milliós károkat okoztak. Italokkal és folyékony ételekkel(mogyoróvaj, puding, spenót:P) csak nagy ogafigyelés, önkontroll, és vízálló, slagolható PC mellett ajánlott belépni!":DDDDD
Hát...asszittem elég rutinos vagyok már. :) Na mind1, tanultam az esetből, de főleg shelbycobra...-ra ügyelek. .DDDDD :)
shelbycobra... van egy hely, ahol szívesen "meghallgatnánk", nincs kedved csatlakozni?.:)
:D csak ki tudja hogy mikor lesz újabb gusztustalanság?:)
shelby: Rabbi? :DDD Szegény csaj! :) Azóta biztos korrigálta a dolgot... "Bocs mindenkitől aki most kajált.... :)" :D Rutinos Vicclapozó előtte lerakja a kaját, és az italt is. :)
Volt egy egyetemista hölgyike a baráti társaságban aki felvette a helyes kis 60-as éveket idéző fürdőruciját ami vadonat új volt,sosem próbálta. Kiderült azonban ,hogy fa.szán átlátszik neki minden. Azóta hívjuk a csajt Rabbi-nak a baráti körben.:)
shelby..:D oké, majd egyszer:D
Virág, nekem ez alap hogy gép mellett semmi olyan amivel kárt okozhatok benne.. max csoki alma víz..:D
Láttam témába vágó durvaságokat, egyszer majd mesélek róluk...