HunVan-11, hát persze hogy jó. ki mondta hogy rossz?
akkor nem egyre gondoltunk.. na mindegy.
Kire gondolsz? Én az arrogáns, ostoba taknyosokra.
oké.. de ha mégis kitaláltam?;)
Nem hinném, hogy tudod, mire gondoltam. De gondolhatsz bármire.
gradU..D: tán most célozgattál?.)
A feliraton kívül más érdekes nem volt rajta, a vita érdekesebb volt. Nem ölte itt egymást senki, csak dumáltunk. Ritka itt a Vicclapon, hogy kultúráltan lehet vitatkozni. És nem az oldal hibája... :S
öljétek csak egymást. Inkább el se olvasom b@sszátok meg a vitátokat,miért nem inkább a kismellű csajt nézitek?
eddig csak olvastam a hsz.-eket. Kaprosmacska idetévedt a fórumról... vagy nem is tudja, hogy van ilyen? Érdekelne, hogy mi a véleménye a képről? Mert ugye innen indult a "jólelvagytok"?
Kaprosmacska, na szóljál be légyszives. Találtunk egy témát amiről tudunk mindenféle összetűzés nélkül beszélni. Ez neked miért rossz?
Dh? és egyben vagy még? mert hallottam olyan dhsokról akik többet vannak korházban mint biciklin..:-) Nekem Mongoose Rockalide ald-m van.. már elég régi modell de az egykerekezéshez nincs jobb;) iitt alföldön nincs semi izgalmas csak dirt.. azt meg úgy nem csípem. inkább egykerekezve száguldani a főutcán ahonnan ki vannak tiltva a bringások.. óje..:D
100ezrek vagy problémamentesség? Mindegy, majdnem ugyanaz. :)
Vomzo: Páciensként, vagy orvosként? ;)
Jól van, az zsír. Én is DHztam amíg a környezetem ki nem 'öregedett' belőle. (Értsd: inkább családra spórolnak mint bringára.) Nekem a mongoose mindig csak álom maradt... Talán nekem is több agyműtétet kellett volna vállalni! :D
hát.. lehet úgy is mondani hogy bringázom.. bár a nyáron inkább hanyagolom, mert nem szeretek annyira leizzadni..:D a nyári sprt az inkább a vizisí.. az meg sajna legközelebb Dunaharasztin van.. 100 km.. de azért idén nyáron is megvolt már kb 1500 kilométer..:-)
mongoosemarci, semmi gond. Egyébként direkt volt, mert Vomzót írtál miközben beszóltál. Amúgy azt hiszem mindannyian korán mondtunk véleményt egy picit nem igaz? ;) BTW, bringázol?