gradU... Igazad vannn. valami angol pálya mert a stop felirat (a földön) az is a bal sávba nvan... és akkor 100 mérföld... de nem lehet mert angliában a tábla hogy mennyivel lehet menni szögletes... és azt irja hogy "XY miles" ugyhogy nem valami igazi kép de jó
:))) Szerintem az utóbbi idők legjobb képe! :)) Még mindig ezen röhögök! Tudom, hogy a 100-as tábla nem azt jelenti, hogy annyival kell menni de akkor is ez a két tábla ilyen közel egymáshoz!! :))))
Az meg a másik,hogyha vészhelyzet van és későn veszem észre a stop táblát akkor nem fogok nullára lassítani hanem bekanyarodok mondjuk 40-el... Tudom,hogy lutri,mert ha jön valami akkor csatt, de a szemben elhelyezkedő kilátásoknál valamivel bíztatóbb..
de akkor végül is megáll nem nothes?
gradU az lehet, de ahogy elnézem, nem egy f1es pálya, szal ha egy átlagos auto 100 nál beletapos a fékbe, valszeg vagy nekihajt egy oszlopnak/fának, vagy ejt egy szaltót a köbön az útban lévő kátyúk, hepehupák vagy az oljafoltok, esetleg eső, jég miatt.
Ez simán van 17 méter,szóval meg tud állni,34 méter alatt kur.vakevés kocsi van amelyik megáll....
Még egy kis érdekesség: gyorsulás: 0 to 100 km/h: 1.9 seconds 0 to 200 km/h: 3.9 seconds 0 to 300 km/h: 8.4 seconds, may be slightly more or less depending on the aerodynamic setup. lassulás: an F1 car can come to a complete stop from 300 km/h in less than 3.5 seconds.
Az f1 vitához: "An average F1 car can decelerate from 100-0 km/h in about 17 metres ..... compared with a Dodge Viper (considered one of the best mass-production street cars for braking), which takes around 34 metres"
nem látjátok? a stop tábla mellett van egy oszlop na annak kell nekimenni úgy rögtön megáll ha 100-al megy is
igen,gyakorlatilag helyben megáll. Olvass picit utána... A japán drifterek 130 al vesznek be kanyarokat úgy,hogy tudják mit csinálnbak. Szerintem elöbb magad oktasd kicsit....
shelby helyben megáll? gondolkozz egy kicsit 100-al meg senki nem tud derékszögű kanyart bevenni a legjobb porsche sem áll meg 33 m-nél rövidebb táv előtt egyelőre ennyi oktatás :)
Igaz... :) És ha nem véletlenül death curve a neve?
Ha Angliában lenne akkor ez mérföld lenne,az meg kicsit durva lenne:)
Táblák a bal oldalon.... Ez valami angol rallypálya lehet?
Mongoosemarci! A Forma1 -es ferrari 100-ról gyakorlatilag helyben megáll. Igaz,hogy olyan fékeket utcán nem lehetne használni,mert nem sűrűn érnék el az optimális 750 fokos hőmérsékletet,mondom egy jó rally vagy driftversenyző 100 al is be tudná venni kézifékkel vagy kuplungrúgással....Bár az is necces lenne...
A lényeg nem az hogy mehetsz kevesebbel is hanem az hogy MEHETSZ 100-zal!:) A sebesség és izgalmak kedvelőinek, avagy, aki szeretné átélni A Vészhelyzet eddig televíziós sugárzásaiból kimaradt részeit - ajánlott
Nem kell 100-al menni. Lehet kevesebbel is. :)
szerintem ez van vagy 30 m.. annyi táv alatt meg megáll egy porsche..:P igaz, más nem.. Linki, a muszáJ az pontos j.
Ez így van, nem kell 100 al menni,sőt jobb is ha nem annyival mész ha csak nem vagy rallyversenyző,mert 100 al egy derékszögű kanyart kevesen küzdenek le....
De Linki, meg kedves képaláíró: a 100-as tábla nem azt jelenti, hogy annyival kell menni....