Rzolika, szerintem nem jó ha vitázol velem, a lehetőséged megvan rá, ami hiányzik az a képességed. Én a helyedbe nem írnék többet, mert úgy vélem már eleget égetted magad. Egyébként visszaolvastad amit írtál? Összefüggéstelen kusza a mondanivalód, folyton mellébeszélsz, csekély a szókincsed és azt hiszed baromi okos vagy (bár ez nem a valóság) TÖKÉLETES leszel politikusnak. Várom válaszod: Herbalist te tényleg ultra rohadt tudálékos vagy valami ilyesmire számítok.
Vágom h ironizáltál csak egész véletlenül rátapintottál a lényegre, amikor írtad, h ekkora tudással bírok... Sztem csak azt ismételtem, h te tudálékos vagy, azt meg sosem tudom eléggé ismételni, de azért megpróbálom: hé Herbalist, te rohadt tudálékos vagy! A válaszodban amit megírsz-bár te már befejezted a beszélgetést-magyarázd már el pl. a levegő összetételét! Ha a "tényleg"-re gondolsz, az sztem simán megállja a helyét ebben a szövegkörnyezetben, sőt, még erősítik is a mondanivalót, de kérlek
rzolika, bár már írtam hogy vége a beszélgetésnek köztünk, ismét szólnom kell. Látom hatalmas agyad nem fogta fel hogy éppen ironizáltam, mellesleg tudod hogy ismétled önmagad? Ismétlés a tudás anyja bár ha baromságot írsz, jót nem tanulhatsz belőle, amit írtam nem tudálékosság, csak tényközlés, sajnálom, hogy még mindig ezt látod és szerinted ez még mindig vicces. Bár elismerem egyszerű elmét egyszerű szórakoztatni.
Hát Herbalist tényleg elég nagy tudással bírok, ezt jól látod!:) Sztem vicces a képaláírás... Te meg tényleg tudálékos vagy. Nincs evvel semmi gond, biztos volt akinek új információval szolgáltál.
Rzolika és webjedi, sajnálatal látom hogy így fogtátok fel a dolgot. És csak sajnálni tudlak ha ezt egy szivárványhoz hasonlítod, még mindig nem értem mi a vicc ebben, mellesleg örülök, hogy azt hiszed ekkora tudással bírsz, és úgy véled meg tudod állapítani az én szellemi fejlettségemet. webjedi nekem meg a primitívséged fáj banán, ketrec meglásd ez lesz a véged. Mellesleg neked ez humor? NEM kívánom folytani a kommunikációt veletek semmilyen formában, ez a "beszélgetés" véget ér!
rzolika igazad van herbalist a te tudálékosságod már fáj kedveled a "jó humort" ezalatt mit értesz favicceket?
Ne már Herbalist én meg már azt hittem ez vmi varázslat! Nem kell villogni avval a tudással, amivel már egy általános iskolás is rendelkezik! (kivéve ha te még csak óvodás vagy) Nem vicces, de rohadt jól néz ki! A szivárványon sem kacagom halálra magam, egyszerűen csak érdekes és szép, pedig az is megmagyarázható minimális fizikai ismerettel...
de ezt valami cameronnak hívják és nem tefalnak, ezért neked kell kitalálni, hogy mikor ütheted
Herbalist.. nem kell izélni.. van akinek tetszik, van akinek nem.. neked például nem, de nekem igen.. és megjegyezném, hogy már a tefal pirosfolt kéne rá, sé akkor tudhatjuk hogy mikor üthetjük rá a tojást :D
Üdv. Valaki elmagyarázná nekem mi a vicces ezen a képen? HA valaki ezt humorosnak találja az a tudatlanságából fakad. Az is röhejes hogy télen látszik a lélegzetünk? Minek küldünk be ilyeneket emberek? Egyszerűen megnőtt a testhőmérsékelete a játékosnak, kint meg hideg lehetett és látszik hogy párolog, a test leadja a hőt.....baromi vicces csak nevetni nem tudok. Kedvelem a jó humort, de ez inkább csak belemagyarázás
Mezéből ítélve inkább baseballozik a srác...
Sötét gondolatok kavarognak a fejében... :)
Zidane feje mint a puskacső és milyen jól lebarnult