Adácska ez nem lejárt lemez csak esetleg te fedezted fel a Vicclapot egy kicsit későn.Ja és ha lehetne én is segítenék a ,,Please Kill Bill'' nevű akcióban.Nézzétek meg a Myvipen is szerintem egy pár db kis létszámú sz@r fan klub mellet egy sincs ami őket fényezné.Na vajon miért ? Mert semmit se ér az egész banda.
Én szeretem magát a filmet,jojo a vérzések nem valosághüek sőt...de attol mmég atom!
na mikor jön TH Girl az oldalát reklámozni mert egyenlőre nem látom
hát az tényleg jó lenne ha megölnék őt
1ébként levelük! Bill 1oo% hogy csaj
Nem lehetnek ßuzik, mer még kisgyerekek. :P
utálom a tokio hotelt,a zenéjüket,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom,hogy lehet szeretni azt a sok buz!t!!!!!!!!!!!!!! egyszer,amikor véletlenül egy ilyen oldalra tévedtem,azt hittem az énekesükre,hogy lány és jó a vicc,de én átírnám magyarna,egy kicsit másabban:öljük meg billt!(meg a homokos bandáját)!!az énekes biztos hogy lány,tiszta lányos hangja vanés nem hiszem el,hogyaz 1üttesben van 1 ikerpár,egyik sem hasonlít a másikra...ja,és ugyanígy,,szeretem" a csicska angyalt,meg moníííííítát
na ennyit erről... mér nem tiltják be a tokio hotel nevű formáció hallgatását?????csupa melegből áll az egész banda vagy hogy szertnék nevezni...amikor megtudtam h a bnőm szereti egyből kirugtamxDxD!!!!roh**jon az egész!!!!!!na csá!!!!!!!!!!!!!!!
A Tokio Hotel egyett értéssel sz.a.r,és ebbe én is bele tartozok,de azt ti is észre vehetnétek hogy csak az a két csicska iker hasonlit a nőhöz(mellesleg hogy modnhatják azt a Billre hogy a világ legjobb paisja,ha még egy nőtől se lehet megülömböztetni)mert a másik 2srác nem...vagy is a Billre és a Tomra azt hittem lányok,de a másik kettő nem lányos!
Én is nagyon szépen kérem... de legalább a lila rúzsos száját ragasszák be! Noemy004: velem is pontosan ugyanez történt. csak még áradozott is róluk. Utálom a festett b*zikat! Még egyszer kérem!
FÚÚÚÚÚÚÚJ! Van egy hülye osztálytársam, aki sírt, mikor eltéptünk egy TH-s posztert.
jaja!!ez a "pasi" télleg gáz!!!Nem értem azokat akik szeretik a tokio hotelt!!
igen, pontosan ő az akit ki kell nyírni amilyen gyorsan csak lehet...
hát..lehet hogy a nemük nem biztos, de van egy mániás haverom, megmutatta az egyik lemzt, és van egy-két ló számuk...NEM BESZÓLNI NEKEM!!!