Szal a kérdés: mi baj van ezzel? Újabb divatkérdés? Ezt is a valóbrotheres divatm@jmok találták ki, akik behozták a köztudatba, hogy milyen jó is, ha leborotválja a nép t.ö.két, pedig csak unalmukba nem tudtak mást csinálni? Vagy most mi van???
Nah ezen a ponton magyarázza el nekem valaki, hogy mi a gyík baja van egyes embereknek a szandál-zokni párossal! Én is úgy hordom (persze nem nyakamig felhúzott zoknival, mert úgy bevág), a kollégám is, apám is, meg még egymillióan. Én pölö cipőt ilyen melegbe nem szívesen veszek, mert beler0had a lábam, zokni meg kell, mert nem mutogatom a bőrkeményedéseimet mindenkinek (ne mondd hogy neked nincs!!!!).
Cottage_Cheeese: az állás mostanra 1.81...:-(
és mivan akkor ha vki zokniban van nyáron?én meg hosszú száru torna cipőben járkálok!de mindjárt lefényképezem ,azt felteszem a vicclapra ha ez vicces!röhögjetek azon is.....
akosh ááá nem fog semmit se csinálni ugyanúgy nme fogja megnézni mit pakol föl az oldalra
Aki ezt a képet csinálta az korlátolt és primitív!!!
írtam egy mailt a főnöknek.remélem csinál vmit...
akkor ezt nezzetek meg: http://www.vicclap.hu/blog/!3000?s=
szerintem aki ezt küldte egyike azoknak akik azt szokták írni, hogy "bezzeg amit én küldtem nem tették fel, pedig az tényleg poénos..."
nagyon lecsökkent a színvonal... Sanyi, könyörgök, csinálj ezekkel valamit!
Kicsit furán áll a bal lába, de egyébként.....
Csak szerintem van ez így, vagy mintha csökkenne a Vicclap színvonala?
hát nme valami nagy durranás... ennél még az én cipőmis hjobb, annyi lyuk van rajta hogy m,ár eladhatnám szandálnak
De mindig lehet, de egy idő után már nincs értelme, hacsak nem vmi újat mondasz.
Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani nem?