Az a poén, h szandálba meg zokniba van egyszerre? komolyan, ez izlés kérdése, szerintem nem lehet megszakadni a röhögéstől-.-
KEDVES ˝NEMÉRTEMAPOÉNT˝ EMBEREK!
Rakjátok az egereteket a képre! Ne kattintsatok, csak rakjátok rá!!!!!!
Így már érthetőbb?!
Nem veszitek észre, hogy a bal lába térdtől le elég görbe?
édes pièám,ebbe most mi a poén? én nyáron egész nap acélbetétesbe rohangáltam,hú de nagy kár h nem fényképeztem le és én is beírhattam volna hogy ezt a képet nyáron csináltam,ennyi lenne szerény véleményem.
Hát igen elég idétlen egyik ismerős is állanodan így járt aztán mondtam nem ártana a kínoságot elkerülni és vagy levenni a zoknit vagy lehajatni:D
nem baj hogy zokni van rajta...hanem annál inkább az hogy bekerült ide...:S szép volt Sanyi!:D
Mé baj ha van rajta zokni?Sztem sokkal gázabb ha egy csajon van zokni szandiban!
NAGY DOLOG! mindenki úgy öltözik ahogy akar! AZ Ő DOLGA NEM?!
hát szerintem meg aki ezt a képet csinálta azt teljesen megértem...merthogy eleve zokni meg szandi az áám nagyon szekszi meg nyáron az méég inkább :P
kérdezték:: Megyek az aníámé a kocsmába!! Ehozom az aníám a kocsmából!!! Tökjó, lehettem vagy 2 -3, mindenki akkorát nézett, én akkor nem értetttem, mér, ma már csak röhögök.
Az előző gyerek sztorik vicchez szólok ittt hozzá, mer ott nem lehet. Én is olan voltam mint a ketchupos gyerek: Anyukám kiskoromban a esténként a kocsmában dolgozottt , hogy még egy kis lé jusson a házhoz. ( jah, egyébként nem tom hogy lett kocsmárosból informatikai projekt menedzser) na és én a nagymamámmal néha meglátogattam ( tökjó el lehet lenni a részegekkel, hidjétek el) és én mindig előrementem, és ha valaki kérdezte, mit csinok, hova megyek, de én még akkoris mondtam, hogyha nem:
aza lényeg h NYÁRON fekte zoknit vett föl...ennyi a kép hatalmas értelme
Su: hát remélem is...mert nagyon rossz ez így...
!AKOSH!: nem, én sem örülök ezeknek, csak már a sok sírás is unalmas. szerintem ilyen vackok sem véletlenül kerülnek be ebben az időszakban. biztos van néhány szerencsétlen akinek ez a humor csúcsa és mivel más dolga nincs ilyeneket küld be, hogy viszontlássa amit "Ő küldött". ahogy kevesebb szabadidejük lesz, elkopnak ezek is.
Su: most komoylan...szted ez így fair????h ilyen dolgok kerülnek fel??vagy csak az a bajod h te küldted be???
!AKOSH!: a megoldás az lesz, hogy szép lassan újra elfoglaljátok magatokat az iskolapadban, kevesebbet jártok ide és rögtön minden sokkal jobb lesz
farezozo van akinek ez jut, nem kell érte mást cikizni, és télleg megromlott a vicclap:-((
nem vicces a kép mert $z@r de sztem akkoris gáz a szandál-zokni-halásznadrág-betűrt póló négyes.ezvan.én kiröhögöm az ilyen embereket...