a régiek is mocskosak voltak :) pl. Karinthy atyánktól származik: "Royal bútor, Royal kaszni, Royal ágyon legjobb b*szni"
webjedi = atiat?? :-o olyan jellegzetes a duplázó beírása. :PP
gradU, az az Erikás reklám, úgy a '60-as években, keletkezett. Akkoriban még nem volt ennyire szabad erkölcs. Rettenetesen prüdek voltak az emberek.
Hozzátenném még azt, hogy olyan régen volt ez az Erika reklám, hogy abban az időkben még nem volt ennyire piszkos az emberek fantáziája, vagy legalábbis nem adtak ennyire hangot neki. :) Teljesen egyértelmű volt és senki (?) nem gondolt a szó másik értelmére. :)
webjedi , pontosan most melyikre gondolsz?? :) Egyébként fogalmam nincs, nem ismerem egyiknek sem a szerzőjét, de valós mind a kettő. Illetve a porzsákost, mint olvashatod, most látta is valaki. A porszívós, az nagyon régi és asszem hamar le is állították. De nem túl régen volt szó róla a TV-ben is.
M.V. ezt a reklámot valami perverz találta ki?
Ez tök jó ma láttam élőben is, a fizetős parkoló felől nézve a Konzum keleti oldalán van.
:DDD Nekem erről egy nagyon régi reklám jut eszembe. :) ERIKA porszívó reklám volt anno: "Ne verje ki, ne rázza ki, ERIKÁval szivassa ki."
g: ez tetszett. :))))) egyébként a kép sem rossz, szerintem ötletes
pf... látszik, h a csajnak nincs anyja
NeoCorteX! az nem így van:" én trafóm, te trafálsz, ő trafik. a trafik szó múltideje egyébként a dohánybolt...:)"(Marko-Nádas-Boncz)
hát én ezt még nem láttam, bár mostanában nem is igazán jártam arra... ez mostani kép???
Petek én fisomon dorok Petsz te fisodon dorsz Pet ő fisán dor