Szárnyat egy furgunra!? A felirat viszon már tényleg gondolkodóba ejt!
A driftnek semmi köze a motorokhoz..... www.drifter.hu
Gyerekek, gyerekek! Most hogy jött ide a motorozás??? Talán azOnly DRTIFT felirat miatt tévesztettünk témát. És ha már itt vagyunk akkor a buszsáv maradjon a buszoké...
főleg ha egy mögötte 80 al repesztő csuklósbusz vagy Audi A8 -as belerohan a motorosba vagy épp csak nem veszi észre a mobil és a cigi miatt, Ha ráhuzza a korányt akkor a motoroson a feladat,hogy megoldja a hülyeséget és fordítva. A Magyarországi közlekedési morál, még jópár évig nem teszik lehetővé a kulturált motorozást. Az is szép mikor 18 éves suttyók azt játszák,hogy kinek az apja durrant el több pénzt motorra és azzal jaszkariznak..
Ebben egyetértünk, ezért is lenne sokkal jobb ha a motorosok használhatnák például a buszsávot, és az is jó lenne ha sokkal több motoros és robogós lenne a városokban, mert lássuk be autóval elég bajos haladni. A városi DINAMIKUS közlekedéshez is kell legalább egy 600 köbcentis motor a kigyorsítások miatt, azzal meg könnyen megtörténik a baj...
A motorosbalesetek nagyrészében a motoros volt (először) szabálytalan. pl azzal hogy gyorsan ment. arra meg nehéz mindig számítani hogy egy állat feltűnhet 160al mögötted/előtted/melletted. ugyhogy előzzük meg a bajt azzal hogy nem vagyunk őrültek és így nem fogunk kettészakadva szétfolyni az aszfalton. vagy ha végképp nem bírja ki valaki hogy betarts a szabályokat akkor menjen olyan helyre száguldozni ahol nem veszélyeztet másokat(versenypálya).
A motorosbalesetek nagyrészében a motoros marad ott az úton és nem az autós...
180 Lóerős motorral is lehet 90 et menni,sőt 50 et is,igaz kevés ember van aki be tudja vele tartani... Van egy ismerősöm akinek kb 160 nal nekiment egy motoros, a haver kiszállt a kocsiból,( igaz csak az oldalának csúszott neki) a motoros meg meghalt ,szóval téged nem valószínű,hogy egy robogós kiscsávó magávalvisz...
attól még hogy valakinek van pénze hatalmas erőgépekre még nem fog tudni jobban vezetni, szal ne a lóerők hanem a vezető tapasztalata határozza meg a sebességet. köszöntem.
én nem gyűlölöm a motorosokat, de aki hülye haljon meg. csak annyit kérek hogy engem ne vigyen magával a sírba. olyanról meg nem tudok hogy a motorosoknak szabad lenne két autó között előzni, tudtommal ilyen a kresszben nincs. és ezt eljátszották már velem autópályán 120 mellett is. de nem akarok kategorizálni, úgyhogy tisztelet a kivételnek. először nem faxás sokszázköbcentis gépet kell venni, hanem meg kell tanulni motorozni, és akkor nem lesz ennyi baleset. bár ez a kocsikra is igaz. attól mé
4 venger! A motorosokat nem kell gyűlölni csak azért mert gyorsabbak, el kell engedni őket,mert te egy kormányráhuzássl kinyírhatod neked meg max meghorpad a kocsid... Az ilyen tuningrobogósokat akik, úgy mennek,hogy lecsapják a visszapillantódat viszont én is utálom..
stinky14: csak gratulálni tudok. az ilyen emberek miatt, mint te, nem fogok soha egyetérteni anyukádékkal, akik majd óbégatnak, hogy szétcsaptad a kobakod egy gonosz autós miatt, aki veszélyeztette a motorosokat.
háhá ez a kocsi zamárdiban volt, kijöttél az efottról és az áruházzal szemben parkolt:D