jaj mintha valaki nem tudná...persze hogy nem volt ott...de a kép az 1-ből vagy a 2-ből van?
Rohadtul igazatok van,hogy hiába küldesz vicces dolgot csak ilyen nyominger cuccokat raknak fel...volt egy idő mikor a viclap tényleg vicces volt...de egy filmes baki...egy műbaki nem is vicces szerintem!!!...jah és hogy nem szórakoztató dolgokat írtam be:S...elmeséljek egy jó viccet?:D
jaj, ezt a képet már a Karib Tenger első részénél is meg lehetett találni a google-n
Érdekes ez a kiragadott jelenet... Itt mintha hiányos lenne a smink. Teljesen a natúr Depp arc látható, nem a maszkírozott Sparrow. Mintha legalábbis a forgatás szünetében készült volna.
Neverlose,hasonlóan vagyok ezzel,énis küldtem már be sztem kjo videot,és ehhez képest nem értem mér ilyenek mennek fel... na de mind1,ugy látszik ez rejtély marad számunkra.
Szerintem kizárt, hogy ezt annyira ne vegyék észre, hogy filmes baki keveredjen belőle. Valaki odamószerolta, lehet hogy az Adidas fizetett is neki egy kis pluszpénzt a reklámért. :D
jaja... meg az adidaszos vmi élesebben látszik mint a környezete... szerintem
:DD Kraal: tenyleg,en is megneztem a filmet,de tenyleg nincs ott :D
Megjegyzem, a filmben az a cetli nincs a kendőn :)
Ez már volt egyszer itt a linkek között. A vicclaposoknak ennyire kevés linket küldenek be? Hmmm érdekes. Én is beküldtem már kétszer egymás után egy-két videót, mégsem tették be a linkek közé.