Lehet, h nem az elso a világon, de nekem teccik
kiegészítés: az egyszínű hátteret a noti asztalának a hátterszínére értettem
Mhalasy: én spec nem fikáztam, nekem is nagyon tetszik az ilyesmi :) Treph: ha gondolod csinálj álvánnyal egy-egy képet nyitva (valami egyszínű háttérrel, legjobb ha kék vagy zöld) és csukva is, majd küld el mailben a velodesign(kukac)gmail(pont)com-ra a képeket és összedobom neked ;)
Nem rossz az ötlet és sztem a kivitelezés sem. Nekem a képben egyébként az a jó kis Canon teleobi tetszik a legjobban.Nem bánnám ha ingyen megdobnának egy ilyennel :D (mongoosemarci: az a gép,amit említettél nem digitális,mert látszik rajta a filmfeltekerő tárcsa,mellesleg a gépváz tök üres.Látod az üvegen keresztül az aztalt :)Bár az is lehet,h nem is fgép.Ha esetleg vki ismeri ezt a típust az szóljon!! :D
miért is kell ezt most fikázni? Nekem tetszik. Akár "hamisítvány", akár nem.
velo: szerintem tökéletesen látszik, hogy az első megoldást alkalmazta;) kösz a tippet, már régóta szórakoztam de sehogysem sikerült. most kipróbálom..azoknak akik csúszást vélnek felfedezni a képben azoknak ajánlom kérjenek egy képet előnézetből...ennyi:P
egyszerű... lefényképezi a notit kinyitva meg becsukva... azt a részt, amit a monitor kitakar berakja háttérnek és lefényképezi ismét... másik megoldás, ami kicsit jobb lenne, hogy egy sima kék hátteret rak be a notin, és csak össze kell vágni! amúgy rengeteg ilyen kép van a neten, vannak jobbak, és kevésbé jobbak...
na szoval megkerestem a magazint: "A szerves technologiájú - úgynevezett OLED, azaz szerves fénykibocsáto didodákat alkalmazo - szines kijelzöket egyre több elektromos berendezésben láthatjuk viszont..." azért is jo ez az oledes izé mert nincs folyamatos háttérvilágitás, igy energiatakarékosabb na mindegy szoval ijen :D
akkor azzal is sokra mehetnek... :D
Pajti: Képzeld van olyan h a hátulján van beszerelve.
Átlátszo monitor. Nekem Van ilyen átlátszo LED es vekkerem. Ilyen átlátszo kijelzöje van meg hátul is átlátszo, ijesmiket használnak az amerikai katonaságnál is mikor a szemükelött vna ijen kis biszb*sz.legalábbis használni fogják mert még csak prototipus asszem, de az egyik Galaktikában van is rola cikk minnyá megkeresem
Meg egyébként is a kamerás laptopnál nem a hátulján van a kamera, mert akkor mi értelme lenne...
Azt hiszem, amíg nem mi csináljuk, addig mindegy a módja... Lényeg, hogy szépen kivitelezte az ötletét. (Bár mintha már láttam volna valahol ilyent.)
bigpig, te vagy igazán az... nem kell hozzá h be legyen építve a kamera a laptopba, és ha be is lenne építve, túl, közel van a tárgykhoz, h ilyen képet csináljon... (mert a kamera lencséje nem az egész laptop teteje..) és csak azért van csúszás, mert a képernyőnek van széle, és az csúsztatja meg...