gradU: én valójában lámpaernyő készítő manufaktúrára gondoltam:)
Su: Mivel róluk nem rendelkezik a házirend - a "mindent szabad, ami nem tilos" elv alapján - szabadon nyúzhatók. Persze kizárólag az elsősök, és csak beavatási célzattal.
Enkeli: Csak ostoba hagyomány, semmi több. Egyszer valaki - tisztelet mániás - kitalált egy hülyeséget, és azóta szokássá vált. A felsőbbévesek jópofának tartják, az alsóbbévesek pedig szeretnék viszonozni valakinek a szívatást, de ők is csak a következő "újoncokon" tudnak "bosszút állni". Tiszteletet nem veréssel kell kiérdemelni. Elavult nézet... :)
Azt nagyon szeretném tudni, miért olyan nagy és okos divat az elsős kollégistákat mindenhol szívatni, csak a semmiért? Barátnőm is jött ezzel a baromsággal, hogy fontos a szecskáztatás, és meg kell tanítani az elsősöket a felsőbbévesek tiszteletére. Paraszt állatok.
shelby.. neked a környékeden mindenki verekszik? te, unokatesód, haverjaid? mindenki???:DDD
nálunk egyszer felvittek egy disznót a 4.ik re, s levágták, megsütötték De vmelyik fősulin ez mindennapos...
Nem tudták mekkora a gyerek, és hogy 5 éve küzdősportol keményen. Úgy felrúgta a két turkáló köcasögöt mint sza.rosvödröt, a csörömpöléstre átjött valami felügyelőtanár aki csak annyit látott,hogy egyí elsős csávó rongyáverte a nagyobbakat:)
Unokatesóm középiskola első évében koleszos volt. Első nap bementek hozzájuk a "nagyok" ,hogy megmutassák ki a főnök. Meg hogy lehuzzák őket cigivel, kajával ilyesmi. Első gyerekhez odaérnek.: -adjá' cigit. - nincs ( durr egy pofon) következőhöz odaérnek ugyanez pofon nélkül, odaérnek unokatesóm ágyához, nem volt ott a srác,épp akkor jött a zuhanyzóból és látta hogy pakolják ki a cuccait a táskájából.
érdekes értelmezéseket lehet ebből kiszedni
Ez tényleg nem extra, laktam már koleszban, jó lett volna ha "csak" állatot nyúztak volna és egyéb nem történt volna :DDDD
Én bármilyen koleszról el tudom képzelni, hogy volt ilyen:D Nyilván nem véletlenül írták ki...
és az elejtett emberekkel mi a helyzet?
biztos valami erdészeti kolesz. Ott simán el tudom képzelni,hogy volt már ilyen.