ez nem vicces inkább szánalmas... sőt...
de ez is egy lopott ötlet Al Bundy fanok ez tuthatják:(
akkora lol vagytok ti ketten:DDD
sajna csak fél orát kereshettük a pénzt, mert elküldtek a rend őrei. amugy csövesek is adakoztak. ja és ilyen punk-rock számokat nyomattunk, egy behangolatlan gitárral, és a mi "énekünkkel". amugy a megasztárba is jelentkeztem, de még cask be se hivtak :( video itt: http://www.youtube.com/watch?v=8zRcAWzebgM
Wow!!! Én vagyok a kékpulcsis! Wáááá sikerült!!! Kinn vagyunk! Akit az árak érdekelnek, két ezres óradíjjért nyomjuk:)
ez tök jó, de inkább skótdudával kellett volna próbálkoznotok; annak idegesítőbb hangja van :D
loboncos: Egyben van még a gitárotok? És mennyit sikerült összezenélni? :) Milyen zenével "zsaroltátok" az embereket? ;)
haha, végre! kitettek ide! igen ne hidjétek el de én vagyok a képen, tényleg szegeden történt a meki elött. amugy nem volt semmi gólyapróba, csak kimentünk pénzt keresni. amugy nagyon macho gyerekek vagytok, de ha már egy ilyen oldalra jártok, akkor legalább poénnal nézhetnétek a képeket.:P akit érdekel részletesen irjon: koma@fbi.hu, van az esetről video felvétel is h valaki kételkedne, h tényleg én vagyok-e az illető:P
nemtom de még mindig a gitár elvevés a legjobb 5let:P odamész elveszed ök abbahagyák nekedmeg van 1 gitárod
Jajj de kemény csávók járnak erre. A hozzászólásaikból igen magas kultúrális szint tűnik ki.
Tudjátok mit adnék nektek? Nem 100 ft-ot az biztos, hanem Egy jó nagy ütést és akkor abbahagyjátok. (mert elájulnak egy életre). Hahahaha.
ez a szegedi mekkdonálc melett készült, és a nyakamat tenném rá, hogy valamilyen gólyapróba része.
És ha adok ezret, akkor elmegy egy helyesírási tanfolyamra is? :))))
Én adnák nekik. Gyerekek, ehhez kell ész. Talpraesettt emberek.
én inkább odaállnék melléjük és 10ft-ért árulnám a füldugót:)
hmmmm nem is olyan rossz ötlet majd holnap kipróbálom:)
Nem kellene bántani őket. Elég lenne elvenni a gitárt.