Hát igen... A túlzásba vitt edzés. ;) Egyszerűen kifolynak az izmai. Ez sokakkal előfordul...
Csúnya, amikor egy nőt csak a ruhája tart össze több-kevesebb sikerrel. :S Nem is baj, hogy nem fért rá az egész csaj a képre. Testsúly 4000, ha ez mond valakinek valamit... :)
nemhinném hogy itt járna mert valszeg amerikai, mekdonác törzsvendég.
Az lenne a minimum hogy egy nőnek nagyobb legyen a melle mint a hasa. Ha így néznék ki leugranék a hídról, nemhogy topban feszítsek!
olyan mint a Michelin emberke:), lehet hogy a felesége :P ...
Most miért bántjátok? Nem csúnya, csak egyedi az ízlése :D
hvera, persze, hogy feszülősben jár... rajta minden feszül. :) Kijött az uszodából, és nem dobta le az úszógumikat. Durván néz ki szegény, pláne ülve még jobban gyűrődik. :)
legalább magába fordulna egy csöppet. az önkritika szerintem is fontos lenne a számára...
Akkor semmi sincs. Nem tudja, hogy hol lakunk. :D
abba belegondoltatok, hogy mi van, ha megtalálja ezt a képet és elolvassa a hozzászólásokat?:))
jah azt elfelejtettem,hogy én nem férek el egy kisebb kocsiban a hátsó ülésen,de nem azért mert dagadt vagyok csak szélesek a vállaim. szoktak is hülyén nézni a népek minkor 2 haverral megyünk ,én beülök hátra és kinyulok a két hátsó ablakon:)
nekem bejönnek a normális csajok akiken van mit fogni de azért el lehet férni mellette a kocsi hátsó ülésén is... Nekem mindíg azt szokták mondani ,hogy lehet,hogy a lelke szép:)
shelbycobra, inkább pofont kérnék tőle, mint csókot:)))
egyik volt osztálytársam is ilyen undorító dagadt, és még mindig csak dagad... ja és állandóan feszülős ruhákban jár, kilóg a hája stb...
attól még nem kapnék tőle egy pofont:)
Sztifler, szerintem nem nagyon értetted, miért is "van vele az erő". Nem azért, mert feltétlenül gyenge vagy erős kell legyen egy kövér csaj, hanem azért, mert a pólóján ott a "girl power" felirat, amit -elég helytelenül- "erő"-nek fordítottak, holott ebben az esetben "hatalmat" jelent. Nem akartam okoskodni, de a kommentárodból tényleg úgy tünt, hogy nem volt világos...