olika, jar-jar nem kínai volt
Jar-Jar Binks vagy hogy írják...XD manapság mindenki nyithat büfét....
Akit esetleg életnagyságban is érdekel látogasson el a 3-as Metro Pöttyös u.-i megállójához
látom te sem tanultál meg helyesen írni, pedig régebb óta csinálod;)
Ez azt jelenti, hogy 9 év alatt sem tanult megy helyesen írni. Én sem tanulnék meg ennyi idő alatt sem kínaiul. :)
Boyez, cs: hmmm, el is olvastátok amit írtam?:)
multkor az kelenföldi pályaudvaron lévő kinaiban kérdeztem, hogy ugye nagyon csipős a szecsuáni csirkéjük. Válasz: "ha nem elég cipösz, eden erösz pisztát!" globalizálódunk...
ugyanazt akartam kábé mondani, mint su, de nem viccből. tuti reklámogás
Amúgy ha belegondoltok ez így a legjobb ahogy van mert ingyen felkerült a netre és még beszélünk is róla. Ha hibátlanul megírták volna senkit sem érdekelne. Szerintem ez direkt készült el így.A tábla készítője meg szerintem magyar volt.Csocsesz
Békásmegyeren egy szintén kíníi kajáldában kértünk nyolckincs mártással valamit és a kicsi sárga poltmögötti hölgy iszonyatos magas hangon közölte hogy " Nóc kinc ninc" Nekünk a könnyünk potyogott a röhögéstől!
mongoosemarci: ez nem vicc, ez tényleg így van
naívak vagytok. ez egy reklámfogás. ha a sok hülye így olvassa, akkor eredetibbnek gondolja a kaját is amit ott megeszik és szivesebben tér be egy akciós menüre, amit egyébként gyorsfagyasztva is bárhol megkapna.
Á Holdd: Á holdd áz éggen fan. Néhavilagit, néhanem, sőt fan amikor cák része neki. Ha távcsőnek nézés lukák látcik. Ha tele, farkas orditoz, lánok picit cípősz.
gradU, :))) mondtam, hogy a némettudásom elég sekélyes, de igazad van, a tiefer kifejezetten "alapszó" ebben a kategóriában:)))
iw84u4t: :DD A tiefer lemaradt. :) Az is lehetne reklámszöveg, de csak bizonyos termékeken. ;)
Ez ott van a Pöttyös utcai metrónál:D körbe van plakátolva az egész büfé ezzel:D
hogy mekkora igénytelen meberek járnak ide akik ezt a lapot chat nek használják még aki itt van régóta láthatja hogy a vicc lapra igénytelenek járnak