azér a kép jó, bár nem lepődtem meg. román rendszám!!XDXD
Az osztrákok? Bazzeg azok még a németeket is lenézik, olyan szintű felsőbbrendűségérzet van bennük hogy az már félelmetes.
shelby: az osztrákoknál rendesebb emberekkel nem igazán találkoztam.. mit utálsz bennük? szerintem még a magyaroknál is jobbak.
Ahogy az utat így elnézem, nagyon hasonlít a román autósztrádákhoz...
Nem sokmindent utálok, de a románoknak és az osztrákoknak tudomására is hozom a dolgot. Az osztrák arra pöccen be,hogy: A nyelveteket a németektől loptátok, a földet meg a magyaroktól. Erre be szokott indulni minden Sepp ( tipikus osztrák parasztnév a Josef elferdített változata). Nemsokára Forma 1 lesz. Mióta az osztráknál nincs azóta irigy mint az állat. Direkt azon szoktam nézni a ,Magyar Nagydíjat,hogy miket szólogatnak be.
shelbycobra: szerintem egyszerűbb lenne leírnod azt, hogy mit nem utálsz;)
CruXxX23: régen tényleg divat volt, hogy egy szekéren legalább 25 rendszám éktelenkedett, de a jópár éve bevezetett törvény szerint minden szekérnek külön rendszáma van a falu/község nevével és valami azonosítóval. Itt Erdélyben nagyjából betartják, de úgy látom a kifliben még nem vált szokássá :) Az hogy nem találkoztál legutóbb tehenekkel, csak a szerencse műve. Kb hetente-kéthetente teszem meg a Szatmárnémeti-Kolozsvár utat oda-vissza, európai főút, kifogástalan állapotban, de este 8 körül mi
minden nőnek 70 dologhoz kell érteni, ezek a főzés meg a 69 :D
gondolom, egy ismerősömnek ott vannak vállalkozásai és itthon árulja az ott legyártott cuccokat. Kb 6-7 millát keres havonta, gondolom azoknak is valami ilyesmi lehet a foglalkozásuk.
shelbycobra... "És az a vicc,hogy ezeket felveszik az EU-ba. Ennyi erővel az ablakon is kidobhatnák a pénzüket." Ja az EU-ba is azert veszik fel oket, mert Bukarestben annyi penz van folyik ki. Az a varos hihetetlenul korrupt. Mikor ott voltunk, 1 nap lattam vagy 15 porschet, 5 Lambot, Astont, Rolls-Roycot meg csomo meregdraga autot, de arra rajottem, h ezeket az olahok nem a gyapjuzoknigyartasert kapott penzbol vettek :)
Már megbocsáss shelbycobra... de mi bajod van az osztrákokkal?
Hat ez nagy LOOOL. En joparszor voltam Erdelyben, mert nagyon birjuk az ottaniakat, azok a szekelyek vmi eszmeletlenek. Es mi is ugyanazt eltuk at a tehenekkel, mint shelbycobra, az vmi hihetetlen volt. De most nyaron mikor lementunk, mar 1 tehenet se lattunk. Epitettek neki utakat. Igaz en azert sajnalom, mert nagyon birtam mikor a tehen a tragyas farkaval a fatert szajbalegyezte:D Es az a rendszamos dolog meg ugy mukodik, hogy a rendszam leesik az autorol, ezek meg felveszik, es felrakjak a
Az RO és egy román zászló van felette.
A PO, az nem a Poland? :D mert akkor eléggé lengyel szekér...:D
Fiatalember! Mit keres itt!? Mars a Fórumra!:))
Na mondom itt elég is volt az egészből, kiderült hogy Szabolcs megye és nem india:) Erdélybe voltunk pár éve kirándulni,hát netudjátokmeg. Nem lehetett végigmenni az úton mert tele volt tehénnel minden.
bazze ez se roszabb a magyarországi állapotoknál. Multkor mutatott a tv valami romos viskót,amiről azt hittem hogy indiában van vagy közvetlenül a cunami után készült a kép. Ilyen apró barnabőrű gyerekek voltak és futottak a kamerához,el is kezdtem sajnálni őket amikor megszólalt egy bajuszos fazon mögöttük: Há tíz gyerek van,nem ánnak segélyt á hivátálba nem tudok enni adnii a pulyáknak. Milyen világ rz kérem? dógozni nem tudok mert a börtönbe megsérűtem.
van pár olyan ismerősöm akik ennél roszabb állapotú kocsik müszakiját csinálják meg:D