Jaja. nekem is tetszik. ilyenekből nekem van még egy jópár
Miért ne lehetne ezzel viccelődni nem értem? Sok embernek a kifigurázott képét meg lehet találni itt a vicclapon, jézus miért ne lehetne az egyike? végülis ő is csak egy ember volt, még ha kitalált személy is, bár nemtudom mennyi igazság van ezekben a 2000 évvel ezelőtti mondákban...
NE SZÓRAKOZZATOK ILYENEKKEL,HÜLYE LÉLEKTELEN BAROM,AKI CSINÁLTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már bocsi de ebben hol a vicc? nem vagyok egy megrögzött templom járó, de az ilyen képek mindig elborzasztanak és komolyan szánom azt az embert aki készítette!
ezen a zsidó oldalon nincs moderálás...
fredi13:nagyon aranyos mondhatom .:(:(:(:(:( rohadt ge** aki felrakta.
Énis csak gratulálni tudok a készítőnek,és a vicclapnak. Azt hittem ilyenek miatt van moderálás.
nem emberiség romboló, csak vmi nemtombagoly nagyon ráér, vallást kritizálni lehet értelmesen is
nem hinném ettől romlik meg az emberiség
ha belegondolunk: jár erre egy valássos ember, meglátja ezt a képet, és gondoljatok bele... nemtom, én nem szeretném a vallási képeket romba dönteni... mondjuk nekem igazán tetszik :D:D
nahát ez hogy mennyire megrontja az emberiséget, nevetnem kell rajtatok
hát ez eléggé nagy állatság, rosszabb mint a passio, legalábbis nekem
Hát ilyennel azért nem igazán kéne hülyülni! mert ez megmutatja hogy kik azok akik az emberiséget megrontják!
aki ilyennek szórakozik, annak az édesanyja pitsáját!