hát... egy ideje nem cserélték ki a papírt... amúgy antikomcsi
davidoff95.. magyarórán voltál már?
Hűű, kicsit túl komolyan vette pár ember a képet:D Annyi a lényeg, hogy a múzeumok éjszakáján a hadtörténeti múzeumnál ilyet kapott az, aki át tudott menni az aknamezőn. Poénból küldtem be, nem cikizés végett... Ellenben eddig észresem vettem h elírták a múzeumokot "múzeumom"-ra....
Mralfa látja a lényeget... egyébként senki nme volt Múzeumok éjszakáján? Sztem biztos igazi, csak poénosak akartak lenni a szervezők, és lusták voltak kézzel írogatni kb. 200 embernek ilyet.
(real) Psycho: nem vagyok tipikus okoskodó alak, ezt kikérem magamnak :) csak nekem ezek a meglátásaim... természetesen hangulatteremtés végett (mint azt már lentebb kifejtetted), elképzelhető... csak gondoltam leírom a véleményem... na jó, bevallom, kivételesen okoskodtam itt feleslegesen, mert elsőre tényleg nem esett le :DDD (nah azért nem vagyok hüle, csak fáradt voltam :) - hozzáteszem, jól okoskodtam :)
Így maradt a parlamentben a sok csökevény, ahogy a régi címer. Mostantól nézem a vöröscsillagot is:-))))
tom h nem kéne belekötnöm mer megint mumus leszek, de Magyarországon kis betüvel?? ejnye bejnye ez nem szép..
psychonak igaza van, ez egy kis múltidézés csak sokaknak nem esik le...
velo, te olyat tipikus okoskodó alak vagy... Miért kellene ennek berheltnek lennie? Miért ne csinálhatnának ilyet az embereknek a hangulat teremtés érdekében?
na: 9. az összes ilyen papírt, amint ilyen címert használtak, lecserélték a rendszerváltáskor, kétlem hogy 16 év elteltével még lenne és főleg hogy használnák... 10. nagyon kétlem hogy ilyen, kézíráshoz hasonlítani akaró betűtípust használnának... nem akarok kötözködni, de szerintem ez berhelt
7. manapság az ilyen engedélyeket, mivel mindenhol van korszerű nyomtató, pdf-ben, vagy egyéb dokumentumban tárolják (mondjuk űrlap formában), majd géppel felviszik az adatokat, egyben kinyomtatják, majd rányomják a bélyegzőket és odafirkantják az aláírást 8. ha mégsem nyomtatnák, hanem előre gyártottan kapnák az ilyesmit, az tele lenne vízjelekkel, hologramos matricákkal, és egyéb hamísítást gátló cuccokkal... 9. az összes ilyen papírt, amint ilyen címert használtak, lecserélték a rendszervál
4. az ilyen űrlepokat jó magyar szokás szerint pár évenként lecserélik, a jogszabályoknak megfelelően, illetve hogy az ember véletlenül se tudja mit hogy kell 5. szerintem a fenti sorozatszám egy 26 éves papírra utal... akkor meg nem nyomtattak így rá egy lapra... 6. ha már nyomtatják a szöveget, akkor egyszerűbb ha az egész lapot egyszerre nyomtatják... értds: ami ezen fekete betűvel van azt is...
khm... szerintem biztos nem igazi... 1. a nevet tollal írták 2. Múzeumok éjszakája helyett Múzeumom éjszakája van írva 3. az engedélyező aláírása is nyomtatva van.. pff ...