Vannak ott izmok, azt hiszem...
azt a rohadt. merész a csávó
Inuyasha16 Nem is a fekvőnek durva mertaz még biztosítva van kötelekkel de aki mászik át azon nincsenek biztosító kötelek megbotlik, leesik, X-(
Hmm...A kötelek magasabbra vannak kikötve, tehát 1 ember egyedül is át tudna menni.[ beülöben elruja magát a faltol].
De a fotós hol állt (ült, feküdt stb)!?
markoo: csak arra gondoltam elsőnek h ez milyen poén, h a hegymászók hirtelen ilyen döbbenetes megoldást ötlettek ki. Hát ezek szerint nem annyira "hirtelen jött" az ötlet, h még külön e célból fotósokat is odacsődítettek. Ezzel egy percig sem akarom elvitatni az érdemeiket, s ne karikírozz ki egy "éppen arra járó" turistával, mert nyílván nem arra gondoltam, hanem sokkal logikusabb egy másik személy, a csapati tagjai közül. Ha már a logikánál tartunk! A kép pendig mindezek ellenére hajmerszt
kocó! Ez roppant logikus megoldás volt! Mert szerinted ezt egy éppen arrajáró túrista kapta le, amint a hegymászók a mindennapos átkelést gyakorolják? :) nyílván, hogy beállított, de nem értem hogy ez most miért akkora leleplezés! :D
Hé emberek! A szemben lévő fotós feje fölött az nem egy árnyékoló ernyő? Kicsit beállított a kép akkor nem?
a képen szemben is van egy fényképész tehát meg oldodott a rejtély mivel ugyebár a sziklák nem egyenesek talán van egy kiállo része! amugy nagyon massziv a kép de én a világ összes pénzéért nem mennék oda fel!
Végre felépült az új M0-ás híd...
ha ott lettem volna egy bicskával hmmm......
Ötletes, de én jobbat is tudnék. Egyébként ez nem egy nagy magasság, tudom, sok embernek tériszonya van, ahhoz talán az 5 méter is elég. De akárhogy szédül valaki, szerintem meg lehet szokni a magasságot.
vagi:Dki feküdne ott annak az embernek a helyiben?:P
ja azt értem hogy az első még fel tud mászni de a többi?
mostanra már csak a csontok maradtak belőlük a szakadék fenekén
valamikor az indianok igy csinalta'k a hidakat a szakade'kok felett!