ja és az ilyen felhasználó nevü egyéneknek ha már a paraszt mondatoknál tartunk annak a Norbi updatet ajánlom tuti egy 120 kilós idióta vagy aki kise tud szállni a székből párdon székekből ugye vágod?
sajtért egy akkora paraszt nem srácok? azért ilyen kötekedő kis csírát is ritkán látni tök szánalmas vagy sajtért
hát.. logikus amit atiat mondott :D, én is igy tennék, hát.. először nem nagyon értettem a képet.. igaz most se:D de nem baj, hát... festék bomba :D nem rosz ötlet
Atiat: Ugye ezt tapasztalatból mondtad! :DDDD
Fórum... ezeknek? Menjenek inkább a...... Szóval oda. Vagy a notepadbe írogassák az okosságaikat, ne ide. Szánalmas népség.
Kéne egy fórumot nyitni az ilyen szerenycsétleneknek, mint summer és társai, ahova beírhatjá a hülyeségüket, és senkinek nem kéne elolvasni miközben valami humoros beszólást keres. Amúgy aki ilyen tanácsokra van rászorulva az szerencsétlen, aki meg még igénybe is veszi őket, az szánalmas.
Inkább egy vödör festéket kérnek a fejükre, mint azt a hűtőt. :)
Annyi madárürülék sem lenne jobb. Kicsit hasonlít rá.
szerintem ez corini mer letilltották és most itt van megint hogy menne el a pbe
Summer: már te is kezded azt amit Corini! Szerintem kimosták nekik az agyukat és megmondták nekik hogy mindenhova ezt írják! Különben a kép király! Kár hogy nem ragasztóval telített bombát dobtak le :-)
Visszaverték a rohamot... festékbombákkal :-) LOL! Biztos túlerőben volt.
elég nagy szívás szobafestés idején kommandósnak lenni:D
harmadik harmadik de jo dejoooooo JUpííííííííííííííí