atiat, te nem 12 éves vagy? ha igen akkor meg mit MSZP-zel??? ha nem akkor meg szállj le az óvodai internetről (tudjátok, a kakaóálló :P) mert jönnek az óvónénik és elverik a $zaros s€ggedet :)
kis k urva vagy, semmi több Kitty!
Hello Kitty :)! 1 nem vagyok cicakaka! És befoghatnád a pofádat! 2 nekem nem nagy élvezet, bár lehet, hogy te élvezed!
hajrá franciák, és amúgy elég lassan jönnek a frissítések. én küldtem linket, de b*sznak feltenni .atiat, nálad nagyobb bunk0t ritkán látni
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
Atiat: Már megin sötét lettél? :DDD
Ha még értelmes emberek járnak erre az oldalra akkor azoknak mondom: Az elsőzésnél miért nem írja ki ,hogy "urambocsá valami trágárságot írtál be" és ezért nem lehet elsőzni????? Szerintem ez lenne a legjobb megoldás a dologra....
Ugye milyen jó érzés cicakaka?
Csak a "mehet!" megnyomása után éled át az élményt.... ;) És az anyázásokat olvasgatva. Nem túl dekoratívak. :S Érdekes ízlése van annak, aki ezt csinálta.
nah, most megnézem, milyen érzés beírni: ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! nem nagy élvezet... A kép jó!