csak addig lesz udvariatlan, amíg le nem töröm
Gicus,erre már rájött más is.Egyébként szerintem nem veszekedni kéne, hanem a véleményünket mondani a fórumon.Mármint a képről.Sztem jópofa, de láttam már jobbat is.
ez a fajta rongálás az a színvonal mint amelyik képen a sírkő hátába bele van vésve a kapd be mutatás
én is azt hittem hogy az orrába nyúl ... 8|
LittleAnne: Igen, tudom, kissé Boborjános volt a ragozás... XD de örülök, h egyetértesz
kitty, szeretnéd te ha ennyi IQ-d lenne, ha egyáltalán tod mi az
Mi akart mondani greenfish ??? valaki magyarra fordítaná nekem?
greenfish, szépen ragoztál, de egyetértek veled :):):) amúgy a kép tipikus... mindenhol van ruha, csak a fontosabb részeknél nincs :D
Hát igen, Kitty, akinek s_zar a humorod, az ne politizálj!
000 <--- mert ez a név jobb??? ja bocsi ez a korodat és az IQ szinted mutatja meg az hogy hány osztályt jártál!!!
Most azért tiltottak ki mert annyit mondtam hegy : ELSŐ ??????
Hello Kitty... már a neved is jelzi, hogy egy gumiszobából netezel. Ennek a szobornak van legkevesebb köze a politikához...
Kúúúúúúúú.rrrrva politika. GRR. Fogadni mernék nyolc éves kis hü.lyék írták be, akiknek fi.ngjuk nincs a politikáról, csak hajtogatják RO.HADT KOMMUNISTA MSZP!/Hü.lye fideszesek! Kampánybu.zik! ... Végre vége annak a tott választásnak és erre még mindig politizálnak.. JÓLVAN, akkor tedd meg, de ne a vicclapon!
Először azt hittem, az orrába nyúl. De az a Victory/peace jel fordítva van. Ez ausztrál honban ugyanazt jelenti, mint a középsőujjas verzió. És nem hinném,h sza-rvai lennének. A fején az egy elefántkalap :S