Szerintem ez neo miután felébresztetteék a "valóságban". Most kapja az akupunktúrás kezelést:D:D:D
ebben a világban ne csodálkozz, hogy így van..... sajnos mindig ezt látjuk, halljuk....
rettentő bicajosnak igaza van mindenki tök brutál és mindenki mindig a rosszra gondol!
milyen aranyosak ahogy ott körbeállják és várják hogy felébred-e vagy nem :)
Mindenki csak az agresszióra gondol. Mi van, ha a sárgák, most találtak rá, s elsösegélyt akarnak nyújtani neki. Ha nem vettétek volna észre, az egyik elrohant mentőt hívni, azért nem teljes a sárgák által leírt kör... Amik pedig a pirosból kiálnak, nem mások, mint a pilóta kex rakétái...
Sok a sárga.... A zacskón vajon rajta volt, hogy made in China!? ;)
egészen jó kis történet kerekedik a dologból...lol
a piros is sárga volt csak elvérzett. másrészről biztos hogy jobb volt aki most piros, mert a sárgák 7 vannak és 6 dárda van az áldozatban. egyik egyet elvesztett. mivel az áldozatnál egy sincs az annyira vad hogy pusztamanccsal gyilkol
fehér egér rávilágított a kép társadalmi hátterére...
fúj, ez rasszizmus! kiközösítik a piros gumimacit! miért nem lehet békében eggyüttélni??!!levele! :D
Szerintem a pirosnak ketchup íze van... Azt mindig ott hagyom a zacskó alján. A zöldben meg sóska van, tudtátok?!
szerintem az ok féltékenység..........mert a citromízű a legrosszabb, gondolták összefognak a sokkal jobb epres ellen. Viszont idő közben a sárgák is egymás ellen fordultak.Nézzétek milyen zöld az egyik orra,s a másik keze............itt már arconcsapás is volt :P
Milyen lenne a gumimacis zacsi ha tényleg ilyen vadak lennének....:P