De én itt ezen szent helyen megígérem nektek, hogy ha az elsőzés abbamarad a photoshopozással együtt akkor én sem szólok egy rossz szót sem, addig bviszont igenis beszólogatok nekik, amig a moderátorok ezzt tolerálják nálam ha meg nem tetszik nekik majd törlik a nickem
TeeGee. nekem így is megfelel az ahogy az elsőzők szopnak, különben meg rajtam kívül ezt más nemnagyon csinálja, másrészről aki annak örül hogy első az gyökér, nem normális. a kivégzőosztag elött kérdezném tőlük hogy bhányadikak akarnak lenni akkor egyik se mondaná hogy első
shelby,te aztán jól megadtad nekik. szép volt. grat.
szvsz most már az "elsőzők szoptátok" is kezd ugyanolyan unalmassá válni, mint az elsőzés. miért nem lehet egyszerűen egy normális hozzászólással kezdeni? azzal ugyanúgy kib*sznál az elsőzőkkel...
nem én sosem írom hogy első vagyok nézd csak meg mindenhova azt írtam hogy elsőzők szoptátok, én nem arra vagyok büszke hogy hányadik vagyok hanem arra hogy ahhoz a képhez már nem tudja odaírni egy majom hogy első. Én akkor írnám csak oda hogy első mindenhova, ha megnyerném a párizs-dakart vagy egy forma-1 es futamot:D
amugy nem értem mi a rossz abban ha néhány deg.enerált h.ülye ide irogatja azt h elsö. sz @rjátok le!!!