sztem a csajnak a ruhája tök jó :D ! vmi farsangi izébe felvenném :D
50 év múlva mi is nagyon fogunk röhögni a mai divaton...
jó ronda!:)arról inkább ne is beszéljünk, hogy hányas években készülhettt a kép...
fannita, én már most is röhögök a mai divaton, és olyan ruhák tetszenek, hogy mások dilisnek tartanak...
az öltöny engem arra a légyragasztó szalagra vagy mire emlékeztet, a nő ruhája pedig reklámtáskákra
ti idiót...................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komolyan veszitek????!?!?! ezt nem szó szerint kéne venni ti kis szőke libák
12?hehe.8?szintén.hehe. .................-ide inkább nem írok semmit mert kitiltanának a moderátorok
kábrándítalak, ez valami esőkabátból, vagy napernyőből készült szerkó atiat: sötét vagy
Hogy lehet valakinek ekkora izlesficama? Jo sokaig jarkalhattak a turkalot a mig ezekre a goncokre talaltak az szentbiztos!!!!!
ftc-nek most az egyszer igaza volt! mit nagy képűsködtök itt? látszik, hogy kisebbségi komlexusotok van 1234324 jegyű összeg! Nagylófax a se.ggetekbe! az kell nektek!
azért diktátor, mert diktatórikus módszerekkel lehet csak rávenni a pácienseket a ruha hordására. a diktatúra mindig célravezető:) méghogy 8-12 számjegy. ugyan
Lehet ftcsrac van a képen a nőjével:DDDD
ftcsrac, jól meg tudod mondani a frankót ;)
jó voltál ftcsrac..és persze igazad van ;)
A sok barom. 12 jegyű? 8 jegyű? Életedben nem láttál annyi pénzt (A Monopolys pénz nem az, akárhogy is komolyan veszitek) Egy ezresért a földet nyalnád, EGY RUHÁT MEG ANNYIÉRT...IDIÓTA BAROM.