Én elítélem a rasszizmust, azonban Gaboka, ha egy kicsit jobban ismernéd a fajelméletet akkor tudnád, hogy a magyarokat nem irtották volna ki. Bennünket segédnépként tartottak számon. Ki is volt jelölve a helyünk valahol Szibériában. Tehát, ha lett volna ilyenük akkor most fáznánk.
Vomzo, veled vagyok! Méghogy tudományos-, kultúrális-, sportközpont lenne! Rabszolgaállam! Szted te élnél? A németek mindenkit kiírtottak volna! Ha egy kicsit jobban ismernéd a fajelméletet, akkor tudnád hogy csak a német a magasabb rendű faj az elmélet szerint! Szal a magyar is alsóbbrendű! Ezek szerint minket is ki kellett volna irtani! Ezért nem értem az ilyen hülye embereket! Ezek istenítik azt a hülye piktort, de nem igazán gondolkodnak! Egyébként a kép kurv@ jó!
Persze Ramikám és neonáci barátai! Igazatok lehet. Ti meg vagy szolgák lennétek benne (feltéve hogy legalább 99% magyar produktum vagy) vagy méginkább a szüleid halottak te meg meg se születtél volna. Európa meg azért lenne mindenféle dolgok központja, mert a világ többi része nem létezne.
atitat, Su örülnék ha nem sötéteznétek ti nyomoroncok!
Kedves Vomzo! Német győzelem esetén Európa mára egy tudományos-, kultúrális-, sportközpont lenne, mindenféle sötét bőrű ember nélkül.
azért jól levágták a lépegető elejét és hátulját meg aztán felnagyították a fejét
Rammstein, te egy f asz vagy. Bárcsak rádléptek volna egy ilyennel!!!
Bárcsak tényleg lett volna nekik ilyen!!!
mindenesetre így már érthető, hogy miért fogytak ki az üzemanyagból a háború végére
Azért elsőzik a kis k.....g, mert utolsózni nem tud...
Naná, hogy Photosop, Lucas ilyet nem forgatott... Na és? Nem az számít hogy készült, ez qwa jóóó:)
adobePS fantasztikus vagy, megelőzted önmagad, micsoda fejlődés (kár hogy nem gondolkodás terén fejlődsz....) A kép nagyon király, de egyben morbid is :D
Most miért kell egyből lephotoshopolni??? Szerintem eredeti! :D