ujra elolvastam és még mindig röhögök. 270 nél az elektronika megmenti:DDD ez ennyire hülye vagy ennyire hülyének néz mindenkit. M3 ason mennél 270 et, akkor a rendőr nem a jogsidat kérné hANEM TARKÓNLŐNE TE IDIÓTA,
Látom itt lebecsölik más autóját. Szerintem mindenki vegyen dácsia logánt. Az 2millkó és van benne minden, szép karakteres autó (A Világ 8-ik csodája). Nem leszólás, de akkkor inkábbb megveszem a suzukit alacsonyabb felszereléssel és akkor egy magyar autóban ülök és nem egy külföldiben. Erősödik a kezem, de égek is, mert nincs benne központi zár meg elektromos ablak.
270 MI? ez egy igazi gyökér kiváncsi vagyok milyen kocsija van ami 270 et megy.... De szerintem ami valószínübb az az hogy ez egy 13 éves suttyó aki kőkeménynek akar látszani.Másrészről 270 nél ha kijön eléd valaki akkor MEGHALSZ BAZMEG!
ez egy szép karakteres autó, ebben nem azt kell becsülni, hogy padlóig nyomod aztán ugrik 200 fölé. a suzuki drága a "tudásához" képest és a megbízható motorján kívül semmi becsülnivaló nincs benne.
nekünk a a suzuki csak másodautónk, de volt idő, hogy csak arra telt. nemtudom,hogy a suzukinak mért nem rohad a kipufogója, de a féléves opelünké rohad (van ilyen). 10éves suzukiknak(fut egy-pár a családban) sokkal kevesebb bajukvan, mint a szomszédom 6-7éves mercijének. Nem baj,de látom itt az emberek nagy része nyomorog. Sokan örülnének a suzukinak!!!!!!!!!!!!!!!!!! adobePS volt nálad bukócső??????????, ja te a Sumi vagy!)
Z3? Na látod, te gyökér vagy! Én nem gyökereztem le a suzukisokat! A Suzuki elég jó kis kocsi! Anno nekem is volt, de már jóval jobban mennek a dolgaim, de attól még nem sz.ar a Suzuki.
Dani, M3-as autópáya, itt van Magyarországon, ennyit illene már tudnod, mégha jogsid sincs, akkor is!
kijött eléd?attól az összes Suzukis gyökér?mert volt egy hülye?elénk meg 220nál jött ki egy ford transit.most mondjam hogy az összes fordos gyökér?nem mondom.
Hol mentél te 270-nel? :-)))))))))))))))))))))))
Én 3 hete mentem 270-nel M3-ason, és kijött elém egy WAGONR VAZZ! Nyomnom kellett a féket és úgy mentem át a külsőbe, hogy ne menjek bele! Hát kicsit para volt, de szrencsére minden elektronika van már ezekben az AUTÓKBAN.
EZ PS! Nekem is inkább a Swift kéne, nem egy ilyen PS-os tákolmány:D
Akkor lengyel. Komcsi autó akkoris.
suzuki. belváros. rááll első kerekekkel a járdára. hajlik a szerkezet, hátsó ajtók kinyílnak. nyomd be az ignis felirat alatt a kasztnit mutatóujjal, és érezd a csodálatos puhaságot. nem láttam még suzukit bmw-t lehagyni, de ha volt is ilyen, halálfélelmem lenne abban az autóban. a szervizes talán azért mondta, hogy kevesebb baj van a suzukival, mert ahhoz piacon is találsz alkatrészt.
aha, voltál már úgy hogy siettél 180 felett valahova és az autópályán kivágott elég egy suzukis kalapos bácsika 80-90 el? Amugy is elönti az embert a méreg hogy egy suzuki megy elötte és ösztönösen ráugrik a gázra:D warszava igen, tudtátok hogy ennek tölgyfából van az alváza? legalábbis az elsőké abból volt.
Radirpok! ez egy nagy dög lengyel kocsi. és mint irtam volt 2200 ccm.
Az a bajuk a SUZUKIval, hogy olcsó! Leszólják aztán sokszor a SUZUKIS gyorsabban halad, mint egy bmvs Van akinek csak népautóra telik és nem egy külföldi sz**ra! Szervízes mondta,hogy a "márkás" autókkal sokkal több gond van. A SUZUKI-soknak meg gratulálok választásukhoz!
Egyszer valaki légyszíves magyarázza majd el, hogy mi a baja az embereknek a Suzukikkal! Köszönöm
Akkor viszont a futóműve is baromira erős, és elnyűhetetlen, az ottani utakhoz készült. BP-re pont jó lenne.
shelby: ebből a legkissebb motorral szerelt is 2000ccm volt. Egy ismerősömnek még a közelmúltban volt egy ferdehátú Warsavája. Az egy 2500ccm benzines volt.
Ez egy vélhetően 1968-as évjáratú Warsava 223-as szgk.