Egy egész kisgyár a füsttermelésben! :Ð
kovácspista megígértedm hogy megyek ha végeztem anyádnál. de még nem végeztem
ó hát persze cseppet sem környezetszennyező:))
jajjj...itt veszekedtek, ahhelyett, hogy nézénétek, milyen szépen füstöl ez az autó...
Shelby nem jöttél, "hogy elbeszélgessünk"... :((( :'(
nem 1,4es hanem 2,4es bocsi
shelby, rallypeugeot, ladapower, bocsi hogy beleszólok ebbe a beszélgetésbe, de em bírtam ki. Shelby, teljesen egyetértek veled. Francia kocsit csak balf**zok vesznek akiknek fontossabb a pözsó vagy a citroen s**r dizánja mint a megbízhatóság... Igne, és én is utálom a tuning astrákat és golfokat. igen, mondhatjátok h nincs kocsim és jogsim de csak azért mert 15 éves vagyok. nekünk honda accordunk van, 1.4es alapból 190 direkt szűrővel kb 210 LE. az ellen nem nyer egy pözsó se max egy wrc.
Nemtok erre mit mondani tietek az uccsó szó!!!! És egyedül vagyok!
ez alap volt nekem is hogy több néven nyomja a srác. értem nem áll ki senki de én nem is várom el senkitől.
biguli"power" mit játszod az agyad itt te lolka bolka...? annyira átlátható hogy te írogatod ezeket a xar beszólásokat más neveken... va.z.e egy pihentagyú kis sz.ar.házi 12 éves mucsaröcsögei pa.raszt vagy semmi más... egy sz.arházi buher g.e.c.i (aki nem látot még bigulin kivüli "kocsit" ott röcsögén)
Rallypeugoet itt az emilem:toljadneki1500@gmail.com itt értekezünk mert ezt a kis huh de sokat tudok a kocsiról formátmár eléggé lealacsonyítottuk. Várom az emiled ;-)
többet tud, persze. értem én. Biztos többet tud egy 600 lóerős kocsinál is, sőt a ferrari enzonál is. imádom amikor van valakinek önbizalma. ha meg leesik 5 centi hó akkor felhivod a pasidat hogy menjen érted mert rossz idő van.
többet tud mint a tied de nyugodt lehetsz legyen tiéd az utolsó szó. Az ilyen nagyszáju szokott először felcsavarodni a fára.
*hogy francia kocsit vesz és még itt oltogat engem.D Francia kocsi.:D két hét alatt megnyekkent a 206 os váltója unokatesómnál. aztán észbe kapott és vett egy 3 as mazdát
306. mégjobb.Az tényleg jobb mint a lancer. istenem.:D Nem elég ho még itt olt engem ezdegáz babám.
bocs nem tudok menni olyan versenyekre amilyenekre te jársz mert nem szoktam feltenni a gépemre a need for speed-et:DDDD kisebbségi komplexus. ez jó. pedig mindenki szerint nagy pofám van. Hogy milyen peugeot? tuti hogy egy 205 ös. azt szoktak venni a bénák és nekiállnak versenyezgetni ilyen kőkemény ladásokkal mint te vagy, de rendes utcai autójuk sose lesz
oké. peugeot 306 de ha adsz egy emil címet akkor megbeszélhetjük
Rallypeugeot engem érdekelne ez a zárt pályás megoldás ezt a kis kisebbségi komplexusban szenvedő emberkét pedig hagyjuk ki a buliból ... Amúgy milyen peugeot?