azt valószinüleg azuért nem a segélyből vette.--->ne merj rá fogadni.Kerepesen van olyan cigó család aki 300ezret kap mindenféle segélyekből...havonta... hiszen: kisebbségi támogatás,gyes,gyet,gyed,családi pótlék,mivel nincs adózott keresete ezért nem haladja meg az egy főre jutó pénzt se további támogatás...ja és emelett a 16-18 éves kölkök mindenféle businessel(lopott telefon adás vétel,ruha,vas,szinesfém) kaszál kb havi 100ezret plusz apuka a 200ezres be nem jelentett feketéjével a drogüzl
Lehet, hogy a TESCO felkapja majd a dolgot, és ilyen lesz az új TESCO GAZDASÁGOS babakocsi! Csak kék-piros doboz kell hozzá...
én csak a cigányokat utálom.... de figyelitek a lábát, hogy milyen szőrös? ja amúgy meg ilyen a gazdaságos babakocsi :DD
én nem vagyok rasszista csak háát az ember színe fehér........
shelbycobra, Tomcat szerintem is jó fej :D Én is mindennap olvasom a blogját. Egyetértek a gondolataival. Meg egy rendkívül intelligens ember.
azt valószinüleg azuért nem a segélyből vette. de lényegében igazad van
Én tomcat-et egy rasszista s*ggnek tartom,mert ő a zsidókat is utálja ezerrel( én nem utálom őket,egyet se ismerek) de annyiban igaza van hogy ebben az országban egy cigány mindent megtehet. Ott van mortimer aki megbökte a buszon a cigánygyereket, elötte azt mondták hogy 5-8 év, bedobta a cigány vagyok dumát kapott 2 év felfüggesztettet ( nem tom pontosan de elég nevetséges büntetést).
az ilyet nem sajnálom, jó mondjuk a többit se. Egyszerűen nem adnék nekik segélyt. Élj meg ahogy tudsz, tanulj,dolgozz,vagy menj isten hírével. ennyi. Ha lopáson kapnám elsőre figyelmeztetés( értéktől függően), ha mégegyszer akkor közmunka,( egyből gyorsabban épülne az autópálya:D) ha ezek után is lopna akkor elvenni tőle a magyar állampolgárságot, menjen ahova akar. Kicsit unom hogy egy cigó mindent csinálhat csak azért mert barna a bőre és ha bántják akkor fajgyűlölet,diszkriminácó
Shelby ne félj van ilyen magyarországon is.Hál' istennek van olyan cigó aki nem tudja hogyan kell segélyt igényelni...:)
beépített fedélzeti computer vazzeg!!!
honnan tuggyátok, hogy az a samsung monitor ne maz övéké volt??? :):):)
Többfunkciós, légzsákkal felszerelt legújabb dizájnú babakocsi
A bevásárlás sem gyenge....friss szeletelt kenyér.....a szerelés, susogos melegitőfelső a hozzávaló dizájnyos klumpával