... De miután a Longinus lándzsa elveszett, a SEELE megváltozatta a tervet, és Lilith klónját, EVA-01-et akarták felhasználni. Keel Lorenz utal is erre, amikor EVA-01-re azt mondja: "Copy of Lilith", azaz Lilith másolata. "
"Lilith a nagy, fehér óriás, aki nagy mélységben a NERV-piramis alatt fekszik, egy nagy vörös kereszten. Arca egy maszkkal van elfedve, amin a SEELE jele látható. A kezei szögekkel vannak átfúrva, melyekkel a keresztre rögzítették. Mellébe a Longinus lándzsát döfték. A testének alsó része hiányzik, egészen addig, amíg a lándzsát ki nem húzza belőle EVA-00. Ekkor ismét lábakat növeszt. Eredetileg a Human Instrumentality Project beteljesítéséhez Lilith-et akarták felhasználni, De miután a Longinus
ott van longinus lándzsája is most nézem!!háh kuvajoo
Anmazol: Szerintem mindannyiunk nevében kérdem.........:KICSODA? :O)
vazz ez az neon genesis evangelionbol lilith sztem rohadt joo:))
Odaszegelték,hogy legalább a tányér ne mozogjon,...........ha már egyszer a rajta lévő megy valahova
Az vmi kocsonya rajta sztem, micsoda lábai vannak, és mennyi szeme:)) (megnézi, h mit kajálnak róla)
De nézzétek oda van szögelve a két keze
TeeGee: ..........a kardvívok menzáján:)
de a kés, meg a villa is milyen király! ez vajon egy étteremben van?
Kíváncsi lennék,van-e hozzáillő kis "széttépett kardvívó" pohár?
Ez félelmetesen jó :))) Nem akarom lelőni, de aki kiváncsi, nézze meg a Neon Genesis Evangeliont. (korszakalkotó anime)
:D Jók ezek a reakciók!! :) Csak alakul lassan, hogy mi lehet ez.... A tippem (az eddigiek alapján) egy asztalra "feszített" hétszemű kardvívó cápatámadás után, egy adag micsodával a mellkasán. (talán lekvár hús?) Mindenesetre beteg elme szüleménye, ebben megegyezhetünk. :)
Begyowsky: Szerintem jön valahonnan:)
na yó, de mi az a bizonytalan eredetű valami a tányéron? azt most vagy valami, vagy megy valahová?
Batörfláj: 7szemű széttépett kardívó :)
Először azt hittem,hogy egy széttépett kardvívó............de mi is ez?