úgy látom, én tartom itt a rekordot. 1,5 hónap után esett le a lényeg!!!!
A csaj jo mondjuk a "nagy" dudáját mégnem néztem......
hokiloki! Szerintem téged nem is anyád-apád csinált, hanem valami nyomoronc pedofil photoshppal! tulajdonképpen te nem is létezel, csak itt körözöl a vicclap portál környékén. Egyszer törölnek és véged!
szerintem tök ötletes... nekem tetszik! :) Ugy reklámozza a terméket h rajta sincs, és mindnekinek a fantáziájára bizza h mennyire is push-up, és kiváncsiságot ébreszt az emberben, vagyis elmegy és megnézimagának... szerintem aki ezt nem tudja értékelni... hát... (és kül is, találjatok ki jobb reklámot!!!)
két zsinór a vállon jelszóra megemelni velük a ruhát és kész a push up reklám. 10ft a költsége de ha nektek ennyire bejön annak is befog aki emiatt megveszi és a gyártója halálra keresi magát.
su sötét vagy ha azt írod sötét vagy
jajj, de durva, kicsit nehezen esett le... :D
Eleg ocsmany cipoje van! A nagyanyamnak volt ilyene amikor a Zizi Top-ban tancolt azzal a homokgeppel 100 evvel ezelott!!!!
Su, tényleg! :) De ki figyel azokra?! ;)
gradU: meg a ruhát és a cipőt is, nem?;) atiat: sötét vagy
szégyellem de nekem se esett le elsőre :'(
hokiloki egy magyar hapsi az ő agya is egy elekromos aksi a photoshop a mániája ez az ő nagy áriája ő nagyon nyomott és a pihent dolgai a hülyeség tört. könyvében is nyomot hagyott és az agyi szintje nemkülönben 0
Én azon szórakozok ahogy mások nemvágják le hogy a ps-es kisköcsögök arra verik otthon ahogy a többiek reagálnak rá :)
Szerintem sem olyan űber nagy poén... Egyébként, meg nem tudom mi olyan idegesítő abban, ha valaki azt mondja: photoshop. Engem kifejezetten szórakoztat. :)
hokiloki! direkt idegesíted az embereket ezzel a photoshopos cuccal? El tudod képzelni, hogy valami valódi?!?!? Lehet hogy csináltak dirakt egy ilyen ruhát a reklám kedvéért, lehet hogy egy nagymellű csaj vette föl vagy kicsi rá a ruha....Lefogadom hogy az emberek nagy része, aki itt mondogatja hogy photoshop nem is tudja használni a programot és csak hallotta valahol....