De mintha a Túrista meg Fritz Wepper között állna még valaki... De persze lehet, hogy csak hallucinálok, minden okom megvolna rá... Amúgy kép király, bárki csinálta! Plusz gradUnak igaza van. Menjek csak a csaknoriszos viccek! Van, amit nem lehet eléggé büntetni.
a lámpaoszlop melletti eggyik homokzsákon van egy happyfej egyébként nagyon komoly hátrébb még super man is ottvan
Szerintem ebből nem kéne viccet csinálni.(ami jegyzem meg még nem is sikerült jól).
Buffy, ez nem vicc volt, ez tény! :)
Jaj ezek a Chuck Norrisos viccek már kicsit elavultak
Azon a helyen Chuck Norrisos lett a víz.
Hehe naon cool ittvan mindenki. Szalacsi a vízben landol David meg utánaveti magát Chuck Norrissal egyetemben.:F:P
egyébként naon sz.rul van összevágva szerintem legalább egy kicsit átalakították volna a fényviszonyokat a szreplők és a háttér között így naon béna az egész
Lehet, hogy ez most nem vicces. Még akkor sem, ha pont az nem fogja megnézni, akit a legrosszabbul érint, mert nincs min. Meg hát lehet gátvéderezni, csak ugye nála volt ásó is... Persze ízlés dolga.
A gátttvédelem..... az....az....speciálissss téma.
Csák és Dávid között ott hekkerkedik Derrick és hű csatlósa is! ;)
áááágásgásdgsgss tourist guy is rajta van neeeeeeeee!!
Ott van Szörényi Levente is, a homokzsákok mellett, háttal nekünk, narancssárgás zakóban. :)
Ezt már elküldted nem Cica?:) Ottvan Neked Májki is:))
No akkor lássuk csak: Sándor Potter hásszelhoff csák norisz pápa csillagkapu Birodalmi lépegető turist guy superman Kihagytam valakit?